Wishing you the best for 2016

Silje Pedersen, desember 31, 2015 6:01 am // ,

2015_12_10_MoteSilje1-214-Edit

Årets siste kveld krever litt ekstra glitter og glamour. De fleste planlegger antrekket i god tid før selve kvelden, meg selv inkludert. Selv om vi skal ta det rolig sammen med venner på nyttårsaften, så må man pynte seg. Og jeg trenger aldri noen unnskyldning for å ta på noe fint, spesielt ikke på årets siste dag! 2015_12_10_MoteSilje1-237-Edit

Noen ganger er man så heldig å finne de plaggene som gir akkurat det lille ekstra. Da jeg prøvde på dette skjørtet, så minnet det meg med en gang om noe Carrie hadde på seg i Sex and The City. Its cool with a twist. Det føles godt å gå for noe litt utradisjonelt ikveld, dette året har ikke akkurat vært A4. Du må ikke nødvendigvis gå for den lille sorte eller en annen kjole. Glam opp noe du har med fin neglelakk, bling i håret, smykker eller et par rå sko.

2015_12_10_MoteSilje1-223-Edit

Jeg kjenner at jeg blir litt nostalgisk ved tanken på at vi avslutter 2015. Dette året har bydd på både høyder og nedturer. Det har skjedd utrolig mye, men det å bli mamma topper listen hos meg. Jeg er så takknemlig og glad for den lille prinsessen som smiler og ler mot oss hver eneste dag. Det å få barn forandrer hele livet, og for meg var det helt naturlig å revurdere både livsstil, jobb og prioriteringer. 2015 vil for meg alltid være det året vi endelig fikk møte Ella Victoria, da jeg tok sluttpakke i jobben, vi dro på en lang og planlagt barselreise (som viste seg å bli noe helt annet enn vi trodde) og at mannen min havnet på sykehus i LA med akutt blindtarmbetennelse.

2015_12_10_MoteSilje1-238-Edit

Året 2015 var året da jeg oppdaget hvor tøff jeg kan være. Jeg fikk virkelig kjenne på ytterpunktene av alle følelsene. Å føde var en intens opplevelse og jeg følte meg som verdens sterkeste kvinne. I mange måneder etterpå følte jeg meg helt høy og i konstant lykkerus. Til dags dato står fødselen som min største bragd, de heftige 15 timene glemmer jeg nok aldri. Da mannen min ble innlagt på sykehus i California, tok jeg mange tøffe avgjørelser som jeg aldri hadde trodd jeg kunne gjøre. Det er ikke tull, krisesituasjoner viser virkelig hva man er lagd av.

I dag skal jeg ta en ekstra skål for alle de minnene og øyeblikkene som gjorde 2015 så fantastisk. Vi gleder oss til å starte reisen sammen i 2016, det blir så spennende å se utviklingen til Ella Victoria. Hun krabber avgårde som et uvær, står alene og babler i vei hver eneste dag. Smiler og ler fra øre til øre fra hun våkner og gleder seg over de enkleste ting!

Jeg ønsker å takke dere alle som har fulgt meg og bloggen, enten det er i årevis eller om du er en ny leser som akkurat har klikket deg inn. Som voksen blogger setter jeg ekstra pris på både besøk, ris og ros. Du skal vite at for meg er hver kommentar helt spesiell og jeg prøver alltid mitt beste for å svare så kjapt og utfyllende som mulig. Håper dere fortsetter å besøke meg i 2016, det er mye spennende på gang nå som hverdagen blir helt anderledes. Ønsker dere alle en fantastisk fin kveld og alt godt for det nye året!

2015_12_10_MoteSilje1-262-Edit

I am ready to ring the new year in! Its been a whirlwind of a year, the biggest change in our lives was the birth of our daughter, Ella Victoria. This year has been far from traditional with lots of changes. So what better than to ring in the new year in an new and untraditional outfit! I love this skirt, its so festive and definitely something Carrie would wear in SATC. Thank you so much for visiting my blog! I Wish you all the best for 2016!!

//Skirt Nordstrom//Shirt H&M// Bracelets Dyrberg/Kern and Vita Fede//Pumps from Forever21//