Welcome baby girl Ella Victoria

Welcome baby girl Ella Victoria

IMG_0947

Its been quiet on the blog this week, the reason being that my water broke on monday evening and we got to welcome our baby girl Ella Victoria on tuesday, after many hours of intens labor. We are so excited and beyond happy, she is truly a miracle. Today we are celebrating our first day home as a family, the best Valentines day gift we have ever experienced.

Det har vært stille på bloggen denne uken, men om du følger meg på Instagram @motesilje, så vet du allerede hvorfor. Vannet mitt gikk mandag kveld og etter mange timer i intens fødsel, kom lille baby girl Ella Victoria til verden tirsdag ettermiddag. Vi er overlykkelige, hun er så vakker og fin. Tiden siden har vi bare nytt sammen og prøver å være flink til å skru av litt rundt oss. Vet at denne tiden er magisk og at den aldri kommer igjen. I dag skal vi nyte vår første dag sammen hjemme som en familie, og det på selveste Valentines dagen. Tusen takk for alle rørende meldinger, gratulasjoner, blomster og gaver! Og en ekstra stor takk til alle jordmødre, sykepleiere og leger på Ullevål som har hjulpet oss de siste dagene, for et fantastisk team av mennesker som gjorde både fødsel og barsel til en flott opplevelse.

Silje Pedersen

17 thoughts on “Welcome baby girl Ella Victoria

  1. Gratulerer kjære du !!! For et nydelig navn 🙂 Kos dere nå i denne magiske tiden som aldri kommer tilbake. Gleder meg til å følge deg som mamma 🙂 Grattis til mannen din også. Klem fre Kristin i Oslo mor til 3 som synes mote er gøy!

    1. Tusen takk, Kristin! Nyter tiden nå, minst mulig planer, vil bare være med tulla:) Så gøy! Hyggelig at jeg kan være med å inspirere! Hilsen Silje

  2. Gratulerer så mye, Silje! Jenta deres har fått en nyyydelig navn <3 Ønsker alt det beste for deg og din familie i tiden som kommer 🙂 Klem Hanne

  3. Gratulerer så mye til dere. Så godt å høre at alt gikk bra. Det er en slitsom, men helt fantastisk og følelsesfull tid dere er i nå. Lykke til videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.