Vinn shapewear fra Triumph

Silje Pedersen, desember 6, 2013 3:30 pm // ,

AmazingSens_SKR_101 truse 449NOK.jpg.jpgtop

bottom

I år har jeg ikke mulighet til å ha noen julekalender med gaver hver dag, men jeg kommer til å kjøre et par fine konkurranser i desember! Tipper mange allerede har startet julegaveshoppingen eller innkjøp av festantrekket til julebordsesongen. Utrolig hvor viktig det er med det rette undertøyet, og selv bruker jeg nesten alltid shapewear, om jeg skal ha en ettersittende kjole eller skjørt. Det gir en fin silhuett og klærne sitter så mye bedre. Nå har figurformende undertøy blitt så utrolig mye mer lekkert enn da jeg kjøpte kjipe Spanx i USA for 10 år siden, og det kommer i utallige varianter og friske farger. Triumph står for noen av de fineste modellene på markedet, du kan både få skjørt, truser, kjoler eller shorts som sitter som støpt under partykjolen og holder det meste på plass. Jeg deler ut to gavekort på shapewear fra Triumph på bloggen, alt du trenger å gjøre er å legge igjen ditt svar i kommentarfeltet under.

Hvilke land startet Triumph-eventyret i?

1. England
2. Sør-Tyskland
3. Spania

PS! Jeg vil gjerne også ha innspill på innlegg på bloggen, hva vil dere ha mer eller mindre av? Svar mottas med takk!