Vinn shapewear fra Triumph

AmazingSens_SKR_101 truse 449NOK.jpg.jpgtop

bottom

I år har jeg ikke mulighet til å ha noen julekalender med gaver hver dag, men jeg kommer til å kjøre et par fine konkurranser i desember! Tipper mange allerede har startet julegaveshoppingen eller innkjøp av festantrekket til julebordsesongen. Utrolig hvor viktig det er med det rette undertøyet, og selv bruker jeg nesten alltid shapewear, om jeg skal ha en ettersittende kjole eller skjørt. Det gir en fin silhuett og klærne sitter så mye bedre. Nå har figurformende undertøy blitt så utrolig mye mer lekkert enn da jeg kjøpte kjipe Spanx i USA for 10 år siden, og det kommer i utallige varianter og friske farger. Triumph står for noen av de fineste modellene på markedet, du kan både få skjørt, truser, kjoler eller shorts som sitter som støpt under partykjolen og holder det meste på plass. Jeg deler ut to gavekort på shapewear fra Triumph på bloggen, alt du trenger å gjøre er å legge igjen ditt svar i kommentarfeltet under.

Hvilke land startet Triumph-eventyret i?

1. England
2. Sør-Tyskland
3. Spania

PS! Jeg vil gjerne også ha innspill på innlegg på bloggen, hva vil dere ha mer eller mindre av? Svar mottas med takk!

Silje Pedersen

194 thoughts on “Vinn shapewear fra Triumph

 1. Hai
  Svaret på spm er:

  2. Sør-Tyskland

  Håper eg vinner, treng denne nå i julebord tider 😉

 2. Svaret er Sør Tyskland! Jeg ønsker meg gjerne flere billig vs dyrt, og hvordan å bruke catwalktrender til vanlig:) klem fra fast leser!

 3. Tyskland(nærmere bestemt i Württemberg i Sør-Tyskland) er landet hvor Triumph-eventyret startet. Jeg elsker bloggen din, du har en karakteristisk, edgy stil som skinner gjennom i bloggen din. Jeg vil gjerne se mer av deg, dine outfits og dine tips til hvordan å bygge opp en stilsikker garderobe. Takk for alle gode tips du har gitt meg! Hilsen fast leser

 4. Sør-Tyskland er vel det korrekte svaret, selv om dette da ikke er et ‘land’. God helg!

 5. Sør-Tyskland 😀
  Mer Skandinavisk mote hadde vært flott, ellers er bloggen din veldig inspirerende!
  Hilsen Julie:)

 6. Hei,
  svaret på spørsmålet er nr. 2. Sør-Tyskland.

  Kan vi få mer gatemote på bloggen din?

 7. Sør Tyskland.

  Er veldig glad i å lese om mote i en prisklasser som passer en vanlig husholdning. Det syns jeg du er veldig flink til. Liker at du tar med både klær, vesker, sko og smykker/ørepynt. Knall bra 🙂

 8. Hei! Takk for en kjempefin blogg! Svar: Sør Tyskland.
  Jeg kunne tenke meg litt mer om billig vs dyrt. Kunne tenke meg også litt flere bilder/ også kanskje en video.
  Ha en fortsatt fin kveld!

 9. Riktig svar er Sør-Tyskland 🙂
  Krysser alt jeg har for vinnerlykke, for dette er noe jeg virkelig har behov for!!
  Førjulshilsen fra Caroline

 10. Eventyret startet i Sør-Tyskland 🙂
  Jeg nærmer meg 40 år så trenger denne premien assa 😉

  Ha en finfin helg!

 11. Eventyret startet i Sør-Tyskland 🙂
  Nærmer meg de magiske 40 så trenger denne premien assa 😉

  Klem

 12. Svaret er Sør-Tyskland. Jeg synes det hadde vært gøy med Bli ny reportasjer. Tips til korte, lave, tykke og tynne. Kanskje ha en egen tipsside hvor vanlig folk kan sende inn sine beste skjønnhetstips. Også årstidsreportasjer som eks. tips for vinteren: Hvordan unngå statisk hår, tørr hud etc.

 13. Perfekt premie I disse tider!
  Triumph ble forresten startet i Sør-Tyskland.

  Jeg ønsker meg flere “Ett plagg, flere måter å style det på”

 14. Alt 2.
  Jeg har fulgt bloggen daglig i snart 2 år og er kjempefornøyd. Enig med flere av de andre her, jeg ønsker meg mer mote til inspirasjon. Gatemote, dine antrekksbilder og bilder fra moteukene. PS: gikk akkurat til innkjøp av en vinterjakke i knallfarge etter inspirasjon fra bloggen.

 15. Triumph kommer fra Sør-Tyskland. Fin blogg, Silje. Jeg synes det er viktig med fokus på sustainability. Plagg som er tidløse og av god kvalitet, og gjerne er litt dyrere, men som man kan ha i mange år, i stedet for storforbruk av klær fra billigkjedene. Skriv gjerne litt om hva man bør se etter på etiketten, stofftyper, syntetiske materialer vs. naturmaterialer i sko/klær, kjemisk behandling av fibre osv. mtp. både miljø, komfort og varighet.

 16. Triumph startet med å produsere korsetter i en låve i Heubach i Sør-Tyskland – så alternativ 2. Shapewear hadde vært helt fantastisk nå før julebord og nyttårssesongen setter inn for fullt og man kan trenge en liten ekstra boost 😉

  Jeg elsker bloggen din, og kunne gjerne ønske meg mer av tips til gode investeriger før sesongen (type nøkkelplagg), også sliter jeg noen ganger med kreative og fine antrekk til kotorhverdagen – det blir liksom alltid det samme kjedelige! Takk for mye bra inspirasjon!

 17. Svaret er Sør-Tyskland 🙂 Det hadde vært så perfekt med shapewear nå når fest-sesongen er her.

  Synes bloggen din er fin som den er 🙂 Men skriv gjerne / tips oss om “luxus vs budsjett”

 18. Triumph eventyret startet i Sør Tyskland og er det noe jeg trenger er det figurformende undertøy. Det er faktisk svært sjelden jeg setter pris på formene mine, men med undertøy som dette er jeg svært fornøyd 😉
  Og ang bloggen din: Jeg er så fornøyd med den. Liker den herlige blandingen av nytt og nyttig, bihind the scenes, med på pr-happenings, trender og classics og ikke minst et snev av privat og ærlig som gjør at jeg tror på deg og hever den til en av mine favoritter. Fortsett som alltid! Ha en deilig avslappende jul! Hilsen fra Solveig

 19. Sør-Tyskland var Triumphs utgangspunkt.

  Jeg kan gjerne lese mer om budsjettkupp, siden jeg er student med begrensede shoppingmuligheter.

  God jul!

 20. Triumph er fra Sør-Tyskland!

  Jeg vil gjerne se enda mer av hvordan du bruker trender til vanlig. Spesielt siden du jobber med dette, tror jeg det vil være spennende å se enda mer av trender i virkeligheten. Ha en flott advent!

 21. Svar 2: Sør-Tyskland.
  Håper jeg vinner – jeg trenger virkelig skape undertøy.

 22. Svar 2:Sør-Tyskland.
  Håper jeg er så heldig å vinne – jeg trenger shape undertøy 🙂
  Mvh Janne Bådholm

 23. Triumph startet i Sør Tyskland!
  Kunne renkt meg å lese mervom dyrt vs budsjett.

 24. Triumph-eventyret startet i sør-Tyskland 🙂
  Kan dessverre ikke hjelpe angående stoff i bloggen, syns den er bra slik den er 🙂

  Mvh
  Beate F

 25. Sør-Tyskland.
  Elsker din fine stil og inspirerende bilder og info på bloggen.

 26. Det ble startet i sør Tyskland. 🙂 Flott giveaway, ønsker deg en fortsatt fin adventstid. <3

 27. Sør Tyskland

  Liker bloggen godt som den er, men synes det er veldig inspirerende med antrekksbilder, så gjerne mer av det.

 28. Triumph startet i Sør Tyskland. Ellers ønsker jeg mer av klestips for hva man kan bruke på jobb;) Takk for fin og informative blogginnlegg, du er min favoritt!

 29. Sør Tyskland 😉
  Plis velg meg! Jeg elsker produktene deres men syns de er litt dyre.. kanskje dere kunne laget en billigere koleksjon? 😀 krysser nå iallefall fingrene <3

 30. Sør-Tyskland

  Hadde passet godt nå som det er julebord sesong, med noe hold inn å løft opp 🙂
  Ha en kjempe fin adventstid videre.’

  Krysser fingrene, stor hilsen fra Monica Karin

 31. Svaret er 2. Sør-Tyskland. Perfekt premie for meg nå, har kjøpt en kjole som er liiitt for liten! Jeg kunne tenkt meg flere outfit-innlegg, og enda flere innlegg generelt! Synes dette er en bra blogg, leser hvert innlegg! 🙂

 32. Sør-Tyskland,

  Gi gjerne flere tips om kult fottøy som også holder deg varm i kulda

 33. Svaret er Sør-Tyskland.
  Hadde vært fantastisk å vinne shapewear!
  Takk for en inspirerende blogg

 34. I Sør-Tyskland!

  Jeg vil gjerne se mer outfit-bilder og tips til gode kjøp i butikkene. 🙂

 35. Sør Tyskland.

  Hva slags klær/snitt man bør velge til ulike kroppsformer, og hvilke farger man bør velge til ulike hudtoner.

 36. Hei,

  Svaret er:
  Sør-Tyskland

  Håper jeg skal ha på dem når jeg møter svigermora mi i jula 🙂

 37. Triumph startet i Sør-Tyskland:-)
  Liker bloggen din!!! Mer om hvordan man kler ulike kroppsfasonger og mer om hva som er nytt på sminkefronten hadde vært stas:-)

 38. 2. Sør-Tyskland

  Ønsker dere en fortryllende advent og en riktig gooooooood jul:))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *