Vinn sengesett fra Beach House Company

Silje Pedersen, mars 27, 2015 6:15 pm //

IMG_1771

IMG_1943

With the pregnancy and now a little one at home, it has been ages since I had a good night sleep. However, having the right bedding, matress and other essentials really helps to get some rest. Now you have a chance to win a 100 % combed cotton thread single jersey bedding from Beach House Company. All you have to do is answer the question below and leave your comment in the section.

What is the name of the second SS 15 color of jersey bedding from Beach House Company?

1. Band Bay

2. Dusky Dawn

3. Spring fling

Det er lenge siden jeg hadde en natt sammen hengende søvn, så for meg blir det ekstra viktig med de tingene som gir meg den sårt trengte søvnen. Sovemaske, riktig temperert soverom, god madrass og mykt sengetøy er et par av ingrediensene for en god nattesøvn for meg. Prøver også å overbevise meg selv om at det hjelper å bare slappe av, uansett hvor lite søvn jeg får i løpet av natten. De dagene jeg er hjemme og babyen sover, sniker jeg også inn en liten powernapp, selv om jeg synes det er en liten utfordring å sove på dagtid. Nå kan du vinne et sengesett i single jersey fra Beach House Company i 100 prosent bomull, alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet under og legge igjen din kommentar i feltet under.

Hva heter den andre fargen av jersey bedding fra Beach House Company?

 

1. Band Bay

2. Dusky Dawn

3. Spring fling

 

Konkurranse