Vinn hudpleie fra Zo Skin Health

Silje Pedersen, juli 3, 2016 8:38 pm // ,

_MG_1073_edited-1

Jeg får mange spørsmål og meldinger om huden min og hva slags produkter jeg bruker. De siste månedene har jeg brukt et tilpasset program fra ZO Skin Health. Dette er et program jeg har brukt med jevne mellomrom de tre-fire siste årene, med kun noen få opphold. Det jeg ofte opplever med disse produktene er at huden får mer glød, fuktighet og pigmentflekkene blir mindre synlig. Men ofte må jeg igjennom en tilpassningsperiode i begynnelsen da jeg ofte får litt kviser. Men dette synes jeg er verdt det, siden huden ellers blir såpass fin og jevn. Jeg har på ingen måte perfekt hud, men har alltid vært veldig nøye på rens og pleie. Ettersom jeg har blitt eldre, har jeg naturlig nok blitt mer opptatt av produkter som hjelper mot rynker og linjer.

Nå har du mulighet til å vinne et reisekitt med produkter og en konsultasjon med hudanalyse på en klinikk. Siden alle har forskjellig hud, er det viktig å få tilpasset program så det passer deg. Verdien på premien er 3045,- kr. Det du trenger å gjøre er å like min Facebook side her og skrive JA i kommentarfeltet på der eller her på bloggen. Og jeg håper du synes det er en såpass fin premie at du vil tipse og dele med dine venninner.

ZO Skin Health Level II passer godt til en hud som viser tidlige aldringstegn så som fine linjer og en ujevn hudtone. Dette anti-age programmet består av både renseprodukter, beskyttende dagprodukter så vel som et aktivt nattserum. Ingrediensene inkluderer growth factors, retinol, utvalgte enzymer og antioksidanter. Alt nøye sammensatt av Dr. Obagi for å bidra til en sunnere og mer velfungerende hud. Kittet har praktiske størrelse som er velegnet når man skal på reise. Med andre ord, perfekt å startet med nå i sommer. Jeg trekker en vinner mandag 11.juli!

Premien er sponset av Hudhelse AS.