Vinn billetter til Din Bryllupsmesse

Silje Pedersen, mars 1, 2016 7:32 am // ,

DSC_0379

Det er ganske mange år siden sist, men på søndag så skal jeg gå brudevisning. Stedet er Grand Hotel og Din Bryllupsmesse med Mona Grudt som konferansier. Kjenner jeg gleder meg til å være brud for en dag, det er noe helt spesielt med vakre brudekjoler. Og kjempestas å late litt som på catwalken, selv om jeg allerede er godt gift.

Kjenner jeg ble helt rørt i går da jeg skulle finne bilde og bladde meg igjennom alle de flotte bildene fra vår dag. Vi var så heldige å ende opp med en helt fantastisk fotograf, som både tok masse helfigurbilder, men også så mange nydelige detaljbilder. Selv rev jeg ut masse inspirasjonsbilder fra magasiner og nettsider, så jeg hadde en god ide om hva vi ville ha da vi hadde møte med fotografen. De flotte bildene har vi hatt mye glede av i etterkant. Dagen går så altfor fort, så bildene og video er absolutt verdt å spandere litt ekstra på…

Skal du gifte deg eller kjenner noen som skal gifte seg? Da er Din Bryllupsmesse et perfekt sted å hente inspirasjon til den store dagen. Her blir det  både brudevisning og masse spennende utstillere. Jeg deler ut fire billetter til to heldige lesere her på bloggen, alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar om hvorfor akkurat du fortjener billetter, og like Facebook siden min her om du allerede ikke har gjort det. Håper vi sees!

Foto: Frøydis Geithus