Vil du ha verdens beste naboer?

Vil du ha verdens beste naboer?

D280B145-A986-4D3F-A788-549F9757F1EB

Det er så rart å se sin egen leilighet på Finn.no, samtidig så er det kjempespennende. Vi har stått på døgnet rundt for å bli klare til foto og visning. Du kan se hele annonsen på FINN HER. Det er rart å ta bort alle personlige ting, det blir liksom ikke så mye igjen. Men samtidig så tenker jeg selv at det er fint å se muligheter til egen stil og bolig. Etter å ha vært på utallige visninger, så kan jeg si at det er mer utfordrende når det er ekstremt mye møbler og pynt. Det er ikke alltid man klarer å visualisere at man skal bo der med sine egne ting. Samtidig er det rart når alle annonsene er tilnærmet like. Litt farge og personlig touch gjør seg jo på bilder.

4C9BC716-0403-4B16-BB38-9783D43A598E

Nå begynner det endelig å gå litt opp for oss at vi skal flytte. Og de som flytter hit kommer til å få alt på ett plan, utgang til en herlig uteplass og stor felleshage. Tre boder i kjelleren som jeg blant annet har brukt får å huse deler av garderoben etter at vi fikk Ella Victoria (tidligere var hennes rom garderobe og kontor). Barnehagen er 2 minutter unna, damefallet rett oppe i veien og kort vei til Sognsvann. Sentrum er under 10 minutter unna. Og de får verdens beste naboer! Jeg vet mange sikkert sier det, men her har det de siste årene blitt et fantastisk samhold og mange barn i alderen 1-6 år som leker mye sammen. Vi voksne sitter sammen mens barna leker på sommeren ute og det er så koselig. Det er nok det jeg kommer til å savne mest, det gode naboskapet. BBEF280F-D485-4B9F-9B54-4C35F619A14E

Det har vært mange kaffekopper i solen på plattingen og champagnefeiringer, rart å tenke på at sommeren i år var den siste. Men nå gjør vi oss klare for neste epoke i livet og håper at de som kjøper kommer til å trives like godt her som vi har gjort.

914C8E0E-55A1-4049-851B-4F5194A771B7

Tusen takk for så mange fine kommentarer på forrige innlegg, det blir så gøy å dele reisen videre med dere!

Foto: Studio Oslo

Silje Pedersen

2 thoughts on “Vil du ha verdens beste naboer?

  1. Gratulerer med huskjøp:) Hvor er bordet og stolene på rommet til Ella Victoria kjøpt? Vi har bord og stoler fra Ikea og de tar litt plass. Jeg elsker også juleforberedelser:)

    1. Hei Hildegunn, Tusen takk! De kjøpte jeg fra Jollyroom, mener de har de ennå. Ja, det syntes jeg også, derfor ble det disse. De koster rundt 4-500 om jeg ikke husker helt feil:) Er i full gang og nyter vært øyeblikk her! God uke videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *