Vil du ha jakken min?

Silje Pedersen, oktober 13, 2016 8:57 pm //

_mg_8845_edited-2

Når du tenker over det, så burde det være like naturlig å levere inn tekstiler som å pante flasker. Dessverre så er det altfor mange som kaster mange poser med tekstiler i året. Selv leverer jeg mye til Fretex, men også til alle butikker som har gjenbrukstasjoner, der klærne dine får helt nytt liv.

Fredag og lørdag 14. og 15. oktober går Tekstilaksjonen av stabelen i Oslo på Jernbanetorget. Der kan du få tips til å selge noen av de gamle skattene dine, hvordan du skal reparere plagg og få innblikk i hvordan filler blir til nye klær og tekstiler.

Dere som følger meg, vet at jeg alltid prøver å ha fokus på gjenbruk. Jeg hadde nettopp en opprydning i garderoben og solgte en haug på Tise-appen, det føltes veldig befriende. Nå skal jeg ta en ny runde, men har også bestemt meg for å gi bort et plagg fra garderoben til en av dere lesere som en liten bonus og inspirasjon til å rydde og delta i aksjonen. Så vil du ha jakken så legger du igjen en kommentar her eller på Instagram. Du finner meg på @motesilje