Versace for H&M

Silje Pedersen, oktober 23, 2011 4:49 pm //

Det er ikke noe annet å forvente enn fargebomber, ville 80-talls mønstre, gull og glitter, da Donatella Versace dykket ned i arkivet for å finne sin inspirasjon til kolleksjonen i samarbeid med H&M. Både palmer, leopardmønster og nagler har fått plass i den eksentriske kolleksjonen som er å finne i butikk og på nett 17. november. Jeg tipper vi får se mange i Versace-kjoler på årets julebord rundt om i landet. Kolleksjonen består riktignok av flest festplagg, men også noen flere brukbare hverdagsplagg som den rå skinnjakken og et par svarte boots med snøring.

Selv husker jeg relativt mye av Gianni Versace originale 80-talls fest, som siden har blitt tolket på utallige måter i forskjellige moteserier, men beundret nok mest de stilrene kjolene i sterke farger som blant annet ble båret flittig av prinsesse Diana på 90-tallet. Om du er en moteelsker som meg, så husker du sikkert blant annet denne kjolen.

Jeg må innrømme at jeg ikke var overbegeistret over at det var Versace som var den utvalgte designeren hos H&M denne høsten, men etter nå å ha sett flere plagg, er det flere ting jeg absolutt kunne tenke meg. De rosa hælene på det nederste bildet (finnes også i svart), står øverst på min liste. Hva synes dere om kolleksjonen? Noen must haves, eller synes dere det blir altfor mye?

Foto: H&M