Vårens hotteste veske er rosa

Silje Pedersen, februar 29, 2016 7:15 am // ,

EEKaaUNRqneDRVRXTcS3b_FTtW2Z7ckT9UlKOorfeoMh_wYY6TBtoQDYTUBD-HDARkOewu8xkge33vQ2nkulu4DXtsSL4jWnUn7vXgnpYYwPsAPMV8RdA6goUrj2J6Kb8

…Eller har rosa detaljer. Selv om Pantone utropte årets farge til Rose Quartz (og Serenity), så er det både fuksia og pastellvariantene som seiler opp som vårens favoritter. Jeg var så heldig å få tak i denne vesken fra Céline under moteuken i Paris for mange år siden, og den har endt opp med å være ett av mine beste kjøp.

Silje Pedersen (13 of 36)

Jeg vil si at den på mange måter var et kupp, fordi det var før hypen om merke, prisstigning og høyere Euro. I dag koster samme modell mange tusen mer og det er veldig sjelden man ser akkurat denne rosafargen i butikkene. Faktisk så har jeg aldri sett en annen med veske i samme farge.

Men til Oslo Runway lånte jeg en veske fra Gucci med rosa og røde detaljer, som er utrolig lekker. Det er jo en klassisk variant i canvas men med freshe detaljer.

Selv kjøper jeg heller færre vesker og bruker litt ekstra penger på kvalitet, enn å shoppe mange i løpet av et år. Min erfaring er at en veske er litt som et smykke, det tilfører det lille ekstra til antrekket.

Her er en superfin veske i pastell fra DKNY og her er en lekker budsjettvariant.

 

Øverste foto: Sara Johannessen

Nederste foto: Tine Monsen