Våg å skille deg ut i mengden

Våg å skille deg ut i mengden

DSC_7470n

Noen ganger ønsker jeg lite oppmerksomhet, mens andre dager er det deilig å skille seg ut. Det er kanskje akkurat de dagene du er mest leken og morsom med antrekkene dine, som gjør at folk stopper opp litt ekstra. For meg har det aldri vært noe mål å kun ville gå inn i en mengde, klær for meg er en måte å utrykke sin personlighet på.

Er det noe mål å være som alle andre? Spesielt klær sier mye om deg som person, så her har man jo virkelig mulighet til å vise frem mye av seg selv og din personlighet.

Fashion Week er det perfekte stedet for å leke seg litt ekstra og få inspirasjon til nye antrekk. Ikke bare er det spennende å se hva som kommer til neste sesong, jeg blir like inspirert av alle velkledde mennesker som løper rundt fra visning til visning.

DSC_7465n
Sammen med stylist og blogger Line Langmo.

Leopardmønster er noe jeg alltid har hatt en fascinasjon for. Ofte foretrekker jeg det i små doser, men det kan være vel så fint med et stort statementplagg. Denne kåpen fra Baum und Pferdgarten fikk jeg låne med meg til København, men der var det altfor kaldt, så ble ikke brukt nå før under Oslo Runway sist uke. For å tåle kulden, så ble det lag på lag med ull og to jakker. Gøy å bryte opp stilen med både lakk og skinn og tone ned med beige toner. Drømmeboots finner du her og lekker fuskepels her.

//Jakke Baum und Pferdgarten, lånt//Genser Céline//Skjørt Munthe Official//Solbriller Gina Tricot//Boots H&M//

Foto: David Nyanzi

Silje Pedersen

2 thoughts on “Våg å skille deg ut i mengden

  1. Jeg sa det på instagram, og jeg sier det igjen…for en utrolig fin og tøff stil du har her. Rålekre plagg til deg. STILIG!! 👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *