Ute i god tid

Silje Pedersen, februar 6, 2017 9:13 am // ,

IMG_5804

Hei mandag!

Må innrømme at forrige uke løp litt fra meg i København. Tett program og mye som skjedde gjorde at jeg gikk helt ned for telling i helgen. Men det var veldig deilig med en liten Fashion Week detox og bare ake og kose seg i snøen med min lille tulle. Det er deilig å komme bort litt, men også fantastisk å komme hjem!

Denne uken er det Oslo Runway og jeg skal prøve å få med meg alt det jeg kan av de norske designerne, gleder meg til å se hva som har skjedd siden sist. Forhåpentligvis klarer jeg å være ute i god tid med hjelp av de fine klokkene som pryder armen min. Faktisk så har det vært så deilig å kunne se på en klokke istedenfor telefonen. Tror faktisk jeg må investere i en god gammeldags vekkeklokke (selv om jeg ofte ikke trenger det, mini vekker oss jo nesten alltid før tiden), så jeg slipper å ha telefonen inn på soverommet. Bruker du klokke og vekkerklokke?

//Klokke Gucci, Ambassadør//Smykker Manesteen og ByCry//Veske Céline//