Ukens kupp: Sommerens fineste bluse

Silje Pedersen, mars 28, 2017 2:07 pm // ,

siljemio

Sommerens fineste blondetopp har jeg skaffet meg for lenge siden og den gleder jeg meg til å bruke så fort været tillater det! Det er en lekker sak som passer like fint til jeans som til skjørt, culotter og shorts.

Hver sommer kommer de hvite blondene tilbake og jeg har alltid vært på jakt etter den perfekte kjolen og toppen. Det er få ting som er så lekkert som hvite blonder, solbrun hud, en enkel stråveske og sandaler. Man trenger rett og slett ikke så mye på sommeren.

Blondene i denne toppen er veldig forsegjort og delikate, og det er lett å tro at den skulle koste mye mer. Blusen fra KappAhl har en fin vintagelook som jeg kommer til å ha glede av i mange år. Det finnes også et veldig fint skjørt i samme materiale som kan være veldig lekkert som et sett til 17. mai eller andre store sommerfester.

Det er mange som spør meg om hvordan jeg klarer å finne de beste skattene hos billigkjedene, og mye går på et trent øye. Jeg ser fort om kvaliteten er fin og tåler mange runder med vask. Når jeg kjøper noe, så vil jeg at det skal ha lang holdbarhet. Bedre både for lommeboken og miljøet!

Jeg vet det er mange som har ventet på denne og du finner den i butikk og på nett HER nå. Minner også om at vi sees neste uke i Trondheim og Stavanger 5. og 6. april da jeg skal ha kundekveld med KappAhl. Meld deg gjerne på Facebook.

Foto: Hanne Erøy/Mio media