Ukens kupp: Jakke + skjørt under 500 kr

Ukens kupp: Jakke + skjørt under 500 kr

IMG_5661b

God mandag!

Håper alle har en fin start på uken. Her ligger vi litt etter allerede dessverre, jeg fikk ikke sove i natt og det ble ingen supertidlig morgen som jeg hadde planlagt. Av og til skjer det at jeg ikke får sove fra søndag til mandag og det er utrolig kjipt, men ikke så mye å gjøre med. Nå er jeg godt i gang og håper å få til masse bra innlegg til dere denne uken.

IMG_5662b

Beklager litt dårlig oppdatering her inne i helgen, men det er sikkert flere av dere som har fått med dere at det var Oslo Runway. Så det ble en del løping fra visning til visning i helgen og lite mulighet for oppdateringer her inne når man endelig var sammen med familien på kvelden (den tiden er hellig for meg).

Et av antrekkene jeg gikk for denne gangen, var et friskt vårpust av lime og rosa. Flere nyanser av grønt og rosa står sterkt i vår og jeg elsker selv denne kombinasjonen av farger. Så om du vil få et forsprang på våren, er disse fargene absolutt noe å satse på til garderoben. Ikke så ofte jeg matcher budbilen heller, litt morsomt det da:)

IMG_5598b

Jakken, skjørtet og strømpene var alt til under 500 kr! Skjørt og strømper fant jeg på salg og jakken er kjøpt vintage på Fretex Grünerløkka. Jeg synes det er så gøy med sånne kupp, begge disse plaggene vet jeg at jeg får brukt mye fremover. Også får disse fargene meg i så godt humør!

Nå skal jeg kaste meg rundt, det er mye som skal fikses før avgang til København på onsdag, gleder meg til tur med gode venninner. Ha en nydelig mandag!

Antrekk: Jakke/Vintage, Skjørt og strømper: H&M/Pumps: Eurosko/Veske: Loewe/Genser KappAhl

Silje Pedersen

2 thoughts on “Ukens kupp: Jakke + skjørt under 500 kr

  1. Jeg synes det er så flott med mennesker som deg som tør å være en fargeklatt og lyse opp i bybildet! Selv føler meg mest vel i nøytrale farger og er ikke så flink til å bevege meg utenfor komfortsonen der, dessverre.

    1. Tusen takk, Nanna! Veldig hyggelig å høre. Det gikk en god stund før jeg var komfortabel med å bruke farger fra topp til tå, men nå strekker jeg meg nesten alltid etter det. Jeg vet at humøret blir så mye bedre med en dose farger i antrekket. Et tips er å begynne med det små og avansere etterhvert. Mange jeg har møtt starter med tilbehøret for senere å gå over til et skjørt eller en genser. Kanskje nyttårsforsettet eller mål for året kan være å bevege seg litt mer utenfor komfortsonen:) Ha en fin kveld videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *