Twinning with my girl

Silje Pedersen, oktober 15, 2016 6:01 am // ,

_mg_8528_edited-1

Gjør du også det? Jeg erklærer meg skylidg her og nå. Det er kjempegøy, kanskje litt barnslig, men det bryr jeg meg fint lite om. Det er en morsom greia som jeg synes er litt ekstra stas i helgene.

_mg_8517

Jeg synes det er veldig morsomt å matche antrekk med datteren min, eller Twinning som det så fint heter på engelsk. Det trenger ikke være samme merker eller helt likt, men det er gøy å finne finner lignende plagg. Nesten hele uken som var gikk bort i sykdom, men slik så vi altså ut forrige lørdag. Tror jeg aldri har fått så mange komplimenter for en jakke noen gang (den kjøpte jeg på et salg for litt siden). Ella Victoria elsker også sin jakke og nå må jeg finne meg en lignende lue som henne tenker jeg…Det gjelder å ta vare på de små øyeblikkene mener nå jeg, kanskje spesielt etter en ganske tøff uke. Og slike stunder med datteren min er gull verdt for meg:) Ha en herlig lørdag da dere!

//Jakke fra Ravn//Jeans fra LEE//Lue H&M//Boots gamle//Ella Victoria i lue og jakke fra Lindex, gave//Sko fra Superfit