Twin-Set, vide bukser og sneakers

Silje Pedersen, oktober 29, 2015 5:38 am //

C9218_BR5867_m

Bestemoren min var en av de stiligste damene jeg vet om. Jeg skylder nok mye av min interesse for mote til både henne og mamma. Bestemoren min var en av de som brukte mye twin-set (topp og kardigan) og som alltid så  smashing ut, uansett om det så var hjemme som barnevakt eller når hun skulle ut på middag.

Men jeg tviler kanskje på om hun hadde gått for denne stylingen, med vide bukser og sneakers. Men kjenner jeg henne rett, så hadde hun nok synes det hadde vært fint om jeg hadde dukket opp i dette antrekket. Stylet med vide bukser og sneakers, så blir twin-sett mye kulere enn med et tekkelig skjørt. Det kan også være veldig fint sammen med culotter og høye støvletter. Kombinasjonen med blått og brunt er også en av mine favoritter akkurat nå. Du finner settet her.

Twin-set can be either really prim and proper or cool like this with the right styling. Sneakers and wide pants make for a cool and effortless look. I am also a huge fan of the color combination brown and blue at the moment.