Turist i egen by

Turist i egen by

IMG_1209b

Det er noe lukseriøst og deilig over å sjekke inn på hotell i egen by. Det å feire 10 års jubileum som gift følte jeg skulle være noe helt spesielt, samtidig så passet det ikke å reise langt avgårde denne gangen. Valget falt på en natt på et av våre favoritthoteller i byen, med litt sightseeing, deilig middag og spa.

IMG_1207b

Vi rakk akkurat å sjekke inn på fredag på The Thief før det begynte å høljeregne og da bestemte vi oss for å gå rett i spaet. Der fikk vi royal treatment, jeg valgte å svømme et par runder mens Eivind gikk rett på Thief Guss med essensielle oljer i sauna med en gruppe andre. Jeg ble med på siste delen, som var skrubb og maske i steam rom. Utrolig deilig og avslappende, vi masserte og skrubbet hverandre og huden føltes helt silkemyk etterpå.

15792929857_f0dd68f2ce_o

Vi lot mobilen være på rommet og nøt tiden sammen. Jeg har vært her flere ganger og synes det er et av de beste spaene i byen, men det var Eivinds første gang. Vi valgte ingen spesielle behandlinger denne gangen, men jeg har opplevd både fantastiske opplevelser med både Babor og Carita her tidligere.

15080972539_0f6448b6f8_o

Etterpå koste vi oss på rommet før vi gjorde oss klar for middag sammen.

7516808496__MG_8722b

Det er hyggelig å pynte seg for hverandre innimellom, det blir mye koseklær hjemme i hverdagen. Og få ting er så fint som menn i dress eller smoking! Valget for meg falt på den lille sorte som alltid er en klassiker. Vi spiste på Hanami, men synes ikke det var det beste stedet for en veldig romantisk middag, selv om vi hadde det veldig hyggelig. Støynivået og akkustikken var rett og slett for høy. Både Hanami og Ling Ling har nydelig mat, men ingen av stedene er veldig egnet for en slik feiring synes jeg.

IMG_0947b

Jeg sov veldig godt i sengen på The Thief, hele 9 puter var det på det rommet vi fikk. Stor suite med en fantastisk utsikt var en deilig opplevelse som jeg ikke kommer til å glemme med det første. Som småbarnsforeldre er den en real luksus å sove helt til klokken 09!

IMG_1206b

Morgenkaffen nøt jeg i sengen mens jeg tittet ut på bylivet som begynte å våkne. Etter at tåken lettet, var utsikten ganske så spektakulær.

7516808496__MG_8645-1b

Jeg har spist frokost på hoteller verden rundt, men hos The Thief fikk vi verdens beste Eggs Benedict! Vi delte en og klarte å spise den opp før vi engang tenkte tanken på å ta et bilde. Så god var den!

IMG_0995b

Dørnøklene våre fungerte som inngang til Astrup Fearnley, så vi tok en liten tur bort. Men endte opp med å nyte tiden sammen og rusle rundt isteden. På The Thief kan de skreddersy opphold som passer dere og er er veldig behjelpelige med å legge ting til rette, enten det er feiring eller overraskelser.

IMG_0592-2b

Et døgn går veldig fort, så jeg skulle nesten ønske at vi hadde hatt to netter. Men jeg følte at vi fikk mest mulig ut av den tiden vi hadde sammen i veldig flotte omgivelser. En staycation i egen by med besøk på spa anbefales på det varmeste!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Turist i egen by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *