Trying on a velvet suit

Silje Pedersen, mars 16, 2016 6:17 am // , , ,

IMG_8328

Det å ta på seg en dress er ingen hverdagskost for meg, men denne fløyelsdressen fikk bli med på tur til Paris for Fashion Week. Jeg er egentlig veldig glad i kjoler, men synes en dress kan være et veldig kult alternativ.

IMG_8374b

Siden dressen er såpass iøyenfallende, valgte jeg å style den med en skjorte med lange ermer, sneakers og en kul veske for en laidback stil, mens vi løp mellom visninger og showroom i Paris. En dress er supersmart å pakke med seg på storbyferie, siden den både kan brukes som dress men også separat.  Blazer foreksempel til jeans eller buksene til skjorte og trenchcoat. Egentlig er kombinasjonsmulighetene på styling ganske så mange og derfor perfekt å ha med seg på tur. Rynkefri er den også og derfor super å ha i kofferten.
IMG_8385

Kunne godt også tenkt meg en hvit dress til sommeren, selv om det er veldig upraktisk med barn. Men det er så fint til gyllen hud og gjerne allerede nå med en svart pologenser inni. Denne blazeren er rålekker og tilhørende bukse. Ellers er svart alltid også en klassiker.

IMG_8338

Og du, liker du vesken? Den er fra Leo Wulff og jeg har fått mulighet til å ha en konkurranse for mine lesere der du kan vinne en tilsvarende. Hadde ikke det vært noe? Kommer tilbake med mer info om dette om ikke så lenge, bare å følge med.

IMG_8334

Dress lånt fra Baum und Pferdgarten//Veske sponset av Leo Wulff//Skjorte fra H&M//Solbriller  //Sneakers fra Jean Paul//