Tre tips til den perfekte match

Silje Pedersen, oktober 7, 2016 8:22 am // ,

_mg_7986

God fredag!

Det å finne den perfekte match er jammen ikke enkelt. Jeg har selv jobbet meg igjennom mange forskjellige i løpet av årene. Selv om jeg nå har et par favoritter jeg alltid vender tilbake til, er dette en av de skjønnhetsproduktene som alltid er spennende å prøve når det kommer nye varianter på markedet.

_mg_7978

For en uke siden var jeg så heldig å bli invitert på en frokost med Guerlain i anledning lansering av deres nye foundation Lingerie de Peau. Det er en lett foundation, men også dekkende, som er et must nå å høst og vinter. Det beste med den er at du ikke føler at du har på makeup, den skal rett og slett føles som undertøy eller silke på huden (derav navnet). Den er så dekkende som du vil at den skal være, du starter med litt og jobber deg opp til mer. Før har jeg alltid brukt hendene for å påføre, men etter å ha prøvd denne spesialkosten, så var jeg solgt. Den gjør at du får et mye mer naturlig resultat og kremen sklir virkelig inn i huden.

_mg_7988

Litt ekstra stas og glam i hverdagen ble det da jeg ble sminket av Jose Luis, som er Guerlains Internasjonale Makeup artist. Han sminker blant supermodeller som Natalia Vodianova. Jeg spurte han om noen tips, for jeg synes ikke det alltid er like enkelt å velge riktig nyanse på foundation, noe jeg garantert ikke er alene om.

– Feilen veldig mange gjør er å prøve foundation på hendene og ikke i ansiktet. Du bør prøve rett på kinnet for å se hvilken nyanse som er mest lik din naturlige hudtone. En annen feil som er veldig vanlig, er å ta på for mye foundation. Men med en børste så kan du begynne med litt og jobbe opp dekkevnen etterhvert. Den tredje tingen jeg ser mye av, er at mange får et veldig markant skille mellom ansikt og hals fordi de glemmer å jevne ut overgangene. Det ser ofte veldig unaturlig ut. Så husk å jevne ut mellom ansikt og hals før du går ut av døren!