Tre tips som løfter hverdagshåret

Silje Pedersen, september 29, 2016 6:03 am // ,

2015_12_10_MoteSilje1-377-Edit

Det er noe med det hverdagshåret. Noen ganger blir det kjempefint med volum og høyde, mens andre ganger bare klapper det sammen. Selv har jeg funnet ut at produkter og rett klipp har utrolig mye å si for hvordan håret mitt ser ut. Akkurat nå er jeg mellom besøk hos frisøren og da ser jeg fort at håret mitt kan bli litt tungt og vanskelig å style. Muligens så klippet jeg det da ikke nok ved forrige besøk.

_mg_7974

Men jeg har noen triks jeg sverger til som både gir volum og løft. Etter at jeg har vasket håret, så bruker jeg Root Lift fra Ghd, før jeg føner håret. Jeg føner med rundtbørste for å få litt sving og fall i klippen foran og føner seksjoner av håret av gangen. Starter innerst og jobber meg utover. Dette er en teknikk jeg har brukt lenge på å få til, men nå går det på 10 minutter.

Deretter bruker jeg ofte litt Powder Grip fra Redken for å få volum i bunnen. Strø bittelitt (denne er superdrøy) i hodebunnen og løft med fingrene.

Er det ikke hårvaskdag (det skjer ofte med små barn som krever mye oppmerksomhet), så bruker jeg først tørrshampo eller Dry Texturizing  Spray. Begge sprayer jeg i hodebunnen og løfter litt med fingrene for å få volum. Begge disse to har vært en favoritt hos meg i mange år og jeg elsker at begge kommer i små reisestørrelser. Kjøper alltid når jeg skal ut på tur!