Tre julegavetips til nybakt mamma

Silje Pedersen, desember 9, 2015 7:23 pm // ,

Lalabu+Soothe+Shirt+You+Are+So+Worth+Loving

Må innrømme at jeg er ganske langt fra å få julestemning ennå, litt utfordrende med alt som har skjedd og temperaturer på 26 varmegrader. Men tipper det kommer snikende om ikke så lenge. Julegaveshoppingen er uansett i gang, og selv om vi ikke har plass til all verden i kofferten, så blir det litt shopping her og på nett. Da er i alle fall noe klart til vi kommer hjem!

Et tips om du skal shoppe julegave til en nybakt mamma eller gravid venninne, er denne geniale soothe shirten fra Lalabubaby. Jeg skulle ønske jeg hadde visst om denne tidligere og hatt den fra Ella Victoria ble født. Den kan brukes fra fødsel og gjør at du som mamma kan ha hendene frie og minsten rolig inntil deg. En stor redning for oss, spesielt i de månedene mini hadde kolikk. Nå har de en limited edition versjon med budskapet so worth loving, at alle foreldre skal sette pris på seg selv, og det er et budskap jeg er med å støtter.

Swaddling. Aden & Anais har de mykeste svøpene og er fantastisk å pakke inn din lille baby i. På Ullevål lærer de deg hvordan du svøper, dette er helt genialt. Og tro meg, babyen sover så godt pakket inn som en liten søt burrito.

Banana training teething training toothbrush. Hadde hørt så mye bra om denne og kjøpte den med en gang vi kom over til CA. Ella Victoria elsker å tygge på denne og gulrøtter. Hun har allerede fått to tenner og alt skal i munnen, så veldig greit å ha gode lekesaker å gnage på.

There you go! Tre julegavetips i forskjellige prisklasser til nybakte mammaer. Jeg er ganske sikker på at alle vil være deg evig takknemlig for en av disse gavene under juletreet.