Tre gode grunner til å bruke primer

Silje Pedersen, november 4, 2016 11:31 am // ,

_mg_0838

Det er ekstremt mange som spør om tips til glødende og glatt hud. Et av mine absolutt beste triks er en ansiktsprimer som gjør huden klar for makeup og sørger for jevnere makeup og hudtone. En god primer prepper huden din for makeup og forlenger sminkeresultatet. Skal du ut på fest eller julebord i helgen, så bruk en primer før du går ut. Du vil garantert se forskjell på partylooken!

Det finnes utallige varianter på markedet, men jeg har testet mange og har en klar favoritt.

_mg_0834

Giorgio Armani har to gode varianter som virker litt forskjellig. Maestro UV Skin Defense Primer forbredrer glatthet, har en lett tekstur og gjør at foundation sitter bedre. Den er god, men jeg synes UV Master Primer er hakket bedre. UV Master Primer har nemlig en farge som gir en herlig lysgivende effekt. Primeren holder makeupen på plass og er med å korrigere røde og flammende partier i huden. Du får en veldig fin glød og lys i ansiktet, og jeg ser stor forskjell når jeg ikke har denne på. Begge to har UV filter som beskytter mot solens skadelige stråler.

Er det nødvendig med primer, tenker du kanskje nå? Tenk på det som en grunning før du skal male. Du prepper rett og slett huden for foundation, akkurat som grunningen sørger for glatt overflate når du tar i bruk malerkosten. Og det ønsker vi vel? God helg når den kommer!