Travel light

Silje Pedersen, februar 24, 2016 9:33 am // , ,

Silje Pedersen moteintro

Det å reise med lite bagasje har egentlig aldri vært min sterke side. Jeg klarer oftest ikke å bestemme meg, og ender opp med å ta med altfor mye. Men skal jeg kun på dagstur et sted, så er det mye enklere. Nå skal jeg på en liten svipptur til Stockholm og håper å få masse inspirasjon og påfyll. Gleder meg veldig kjenner jeg!

Når jeg reiser på en slik tur er det viktig med både komfortable klær og sko. Selv om jeg alltid ønsker å se fresh ut og gjerne skulle hatt på noen høye hæler, så vet jeg at det bare blir vondt når man skal være en hel dag på farten.

Håper å få tid til å stikke innom noen av mine favorittbutikker som Nathalie Schuterman, kanskje shoppe noen nydelige kjoler til Ella Victoria hos Livly eller rett og slett se etter fine småting hos Urban Outfitters.

På bildet her var jeg på en tur opp og ned på dagen til Paris en gang for et par år siden, og det anbefales ikke. Husker at jeg var så sliten at jeg var helt kvalm da jeg kom hjem tilslutt. Så veldig langt hår jeg hadde her, føles som en hel evighet siden.

Pakker ultralight med kun en håndveske, kamera og litt makeup til å touche opp om det trengs. Følg meg gjerne på snapchat: silje-pedersen og Instagram @motesilje for oppdateringer fra turen.