Tør du å gå utenfor komfortsonen?

Silje Pedersen, januar 26, 2017 7:29 am // ,

silje1n

I løpet årene har jeg brukt mye svart når det har dukket opp en festinvitasjon. «Den lille sorte» er et begrep alle kjenner til og som jo har blitt en stor greie. Har man ikke noe å ha på seg, ja da har man i alle fall en svart kjole hengende i kleskapet til akkurat de krisesituasjonene.

silje3n

Men hvorfor blir det egentlig en krisesituasjon i utgangspunktet? Er det fordi du venter i siste liten med å finne noe du skal ha på deg? Er det fordi det er enkelt? Slankende? Du gidder egentlig ikke å bruke fantasien? For jeg tipper at de fleste av oss har ganske mye liggende i garderoben, men at vi ofte ikke klarer å se skogen for bare trær og nye muligheter. Det er enklere å bare velge den kjolen som du VET sitter like bra uansett. Jeg tror vi alle går veldig fort inn i komfortsonen. Vi velger det vi vet passer og føler at er best, uten å gi det så mye mer ettertanke. Akkurat er det med den samme jeansen og den samme favoritt strikkegenseren.

Men om vi gidder å gjøre en innsats, så kanskje det dukker opp et nytt favorittantrekk som du få mye glede av. Til Vixen Blog Awards forrige uke hadde jeg lyst til å ha på dette skjørtet, men var usikker på toppen (man må ikke alltid ha kjole). Valget ble en kul skjorte jeg fant på salg. Og du, jeg følte meg SÅ mye bedre i dette antrekket og fikk så mye mer vårfølelsen enn jeg noen gang ville gjort i en svart kjole. I tillegg skilte meg ut i en hav av svart og mørke farger. Tør du gå utenfor komfortsonen å velge noe annet til neste fest?

Selv må jeg nok hoppe i det og finne noe annet for jeg skal både på fest i dag og ut på middag med gode venninner i morgen:) Puh, jammen godt det ikke er slik hver uke, men gøy er det jo!

silje2n

//Skjorte H&M//Skjørt Tibi hos Zalando//Veske Chanel//Øredobber By Cry//Pumps Louboutin//