To tips til å få våren inn i garderoben

Silje Pedersen, februar 3, 2017 10:56 am // ,

P2010255

Er det vår snart? Det kan jeg si at det hvertfall ikke er i København. Det er en isvind uten like, som bare går igjennom marg og bein. Så skal du hit med det første, så er det bare å pakke de varmeste jakkene og genserne du har.

P2010263

Det å få litt vårfølelse inn i garderoben er faktisk enklere en du tror. Hos meg er det spesielt et par ting som gjør at garderoben kjapt føles mer vårlig og mindre mørk. Det første er ikke så overraskende lyse farger, denne våren er det rosa og lavendel som er de største fargene og begge disse gir fort en mer vårlig følelse.

P2010253

Har du kun mørke ytterjakker så er mitt tips å kjøpe en jakke i en lys farge som kan fungere som overgangsjakke frem til våren. Dette vil både hjelpe på humør og sinnstilstand! Jeg blir i alle fall i så mye bedre humør når jeg går i farger enn når jeg bruker svart. Skjørtet mitt finner du på salg HER. God helg!

P2010219

//Jakke fra Designers Remix, lånt//Skjørt på SALG HER//Genser KappAhl//Veske Gucci//Boots Ecco//