To smarte triks for et våkent blikk

Silje Pedersen, mars 26, 2018 4:05 pm //

IMG_3402b

Når jeg har vært å tatt vippeløft (LVL) og brynsløft er det veldig mange som lurer på om jeg «har gjort noe» og ofte tror mange at det er Botox (det er det ikke). Noe av grunnen til dette er at man får et utrolig løft i ansiktet av begge deler. Nettopp derfor unner jeg meg disse behandlingene med jevne mellomrom. IMG_0366b

Blikket ditt blir så mer åpent med LVL når du får bøy på vippene og med riktig brynsløft. Selv synes jeg man ser umiddelbar effekt. I tillegg er det veldig deilig når man skal til varmere strøk eller det er sommer og slippe å gå med maskara og makeup, men allikevel føle seg fresh. Min navnesøster Silje driver Brow Rehab som er de aller beste i byen på både bryn og vipper. Jeg har gått til Brow Rehab i flere år og er strålende fornøyd med resultatet. Nå har hun åpnet ny salong i Holbergsgate 30 og den er så lekker! Her føler man seg virkelig hjemme og jeg elsker det kule teppe og de rosa stolene.   IMG_035b7 Kanskje har du også lyst til å teste LVL og brynsløft? Jeg har fått lov å gi bort et gavekort til en av mine følgere. Du trenger kun å legge igjen din kommentar under om hvorfor akkurat du vil teste behandlingen. IMG_0362-1b

Les også: Derfor tar jeg aldri vippeekstensions igjen

Ønsker deg en fortsatt fin helg! PS: Vinneren blir kontaktet på mail over påsken.