Ti ting jeg gleder meg til i september

Ti ting jeg gleder meg til i september

50D31DE4-0C77-4D1E-A365-3DBA994077C7

September allerede!

Om høsten synes jeg alltid at månedene går veldig fort. Dagene bare flyr avgårde etter ferien og i det siste har det spunnet litt ut av kontroll for meg. Det er mange spennende ting som skjer, men akkurat nå har jeg måttet ta et steg tilbake og virkelig vurderer hva jeg har kapasitet til og hva jeg har lyst til å gjøre. Det tror jeg er en like stor styrke som å si ja til alt hele tiden og tilslutt sitte tilbake helt utslitt og uten noen energi igjen.

En viktig og stor del av livet er å sette grenser. Grenser som gjør at du kan gjøre ditt beste hver dag, ikke grenser som begrenser deg og livet ditt. Dette gjelder både privat og karriemessig. Det må være en balanse og den er det kun du som kan finne ut av. Husk at lek og moro gir kreativ input som du senere kan bruke i jobb.

Dette gleder jeg meg til i september:

1. Bake glutenfri eplekake med datteren min. Nå har endelig eplene i hagen blitt søte og forrige helg ble vi invitert på eplekake hos naboen. Jeg lovte mini at vi skulle lage en helt egen denne helgen.

2. Deilig høstfarger! Jeg blir så glad av å se den skiftende sesongen. Etter å ha bodd i LA i mange år (nesten kun sommer) føler jeg at jeg setter enda mer pris på sesongene vi har her hjemme. Og de herlige fargene som dukker opp i butikkene gjør meg så glad. Det blir en fargerik høst for meg!

3. Boklanseringsfest! Min superdyktige venninne Sara Johannessen har lansert en bok om barnebursdager og vi skal være med på festen. Dette er boken for deg som vil ha tips til hvordan du kan gjennomføre fine barnebursdager uten å brekke budsjettet. Meld deg på HER!

4. Tur til København. Jeg elsker København! Det må være en av de beste shoppingbyene i verden, her har de jo alt. Jeg skal en svipptur med jobb i dag, men håper å få skviset inn litt shopping.

5. Planlegge en ny ferie. Yes! Vi skal på en ferie i november, vi må bare klare å finne ut av hvor. Tar gjerne i mot tips om dere har noen?

6. Jentespa. Det å dra på jentetur med spa, overnatting og et glass champagne eller vin, prate kvelden lang, le og grine er vel ganske priceless? Det sparer meg i alle fall mange timer hos psykologen!

7. Hyttetur. Tid for sopp og bærplukking på hytta i Odalen. Gleder meg til da en liten mini Instagram detox midt inne i skogen.

8. Bergen! Det blir litt reising denne måneden, håper på at Bergen viser seg fra sin fineste side når jeg skal en liten tur i slutten av måneden.

9. Bokhøsten. “Reisen til Havanna” har jeg allerede lest og kan absolutt anbefales. Le, gråt og la deg fenglse av denne sterke familiehistorien under annen verdenskrig. Gripende roman om drømmer, tap og reise.

10. Dans. Ella Victoria begynner igjen på dans denne høsten men på et nytt sted. Selv vurderer jeg selv å begynne igjen med timer, jeg vet at dans gjør meg ekstra lykkelig. Treningen er i alle fall godt i gang nå, så håper å klare å holde meg på 3-4 økter i uken!

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Ti ting jeg gleder meg til i september

  1. Fint å ha noe å se frem til 🙂 det trenger vi alle i en stresset hverdag. For en nydelig genser du hadde her, er det lov å spørre hvor den er ifra? Ha en fin helg! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *