Ti ting jeg gleder meg til i desember

Silje Pedersen, desember 6, 2018 3:54 pm //

 

E9C464F2-2547-4B43-B31A-FD96F905ACCD

Torsdag 6. desember allerede!

Tiden bare flyr og selv vet jeg ikke helt opp og ned på dagene. Den siste måneden i året går alltid så fort og det er ikke alltid like lett å henge med. Akkurat derfor så synes jeg det er så godt å starte tidlig med julekort og gaver, selv om mannen til tider synes jeg er litt halvgal. Julemusikken står på døgnet rundt og planen er å se på The Holiday, Family Stone og Love Acutally. Netflix har også mange søtsuppete julefilmer som står på når jeg pakker gaver på kvelden, hvilken er din favoritt?

Vi skulle egentlig sittet i varmen akkurat nå, men ferien måtte vike da mannen fikk matforgiftning på jobbtur og Ella Victoria heller  ikke er helt i form. Jeg er litt bedre enn de to, men har også hanglet. Slikt er slitsomt og akkurat nå må jeg innrømme at det ble litt ekstra tungt fordi jeg gledet meg sånn til litt sol og varme. Men mannen har lovet at det blir noe annet, så da stoler jeg på at det blir annen hygge sammen. Det viktigste er tross alt å være sammen og jeg kunne ikke helt se for meg en flytur med tre syke i halvform

  1. Pynte juletreet🌲Vi er godt i gang og det er så utrolig koselig. Jeg fant et kjempefint falsk tre (jeg er allergisk) som egentlig er for stort for leiligheten, men nå skal vi jo flytte i hus så jeg slo til på salg. Det ser så fint ut, jeg skal ta bilde når vi er helt klare med pyntingen. Har dere tatt inn treet ennå, eller venter dere helt til lille juleaften?
  2. Gå på julemarked sammen❤️Har dere vært på Vinterland ennå? Gikk forbi her om dagen og tenker at det blir så koselig å ta med Ella Victoria dit.
  3. Baketid🎅🏻Vi storkoser oss på kvelden med bakst og moro. Det er noe av det beste med julen synes jeg, at man kan finne på morsomme aktiviteter hjemme hver ettermiddag. Et tips er å gi aktiviteter i kalenderen, det er stas for alle. Kanskje får vi bakt noen gaver også?
  4. Julegavelisten✍️Jeg synes det er veldig koselig å pakke inn gaver når de først er i hus. Ikke så glad for å gå i butikkene, men gleder neg over at de jeg er glad i skal få noe fint, lekkert innpakket fra oss.
  5. Glitter og stas✨💃🏻Bare formen blir bedre så skal jeg finne frem kjoler og stas, jeg synes det er gøy å pynte seg litt ekstra i desember.
  6. Getaway❄️ Jeg aner ikke helt hva dette blir, men har blitt lovet at det innebærer å sitte i boblebad med et glass champagne🥂
  7. Tenne masse lys✨Dette er mørketiden, men det blir så koselig med masse lys inne. Selv har vi lyslenker overalt, det lyser opp og gir en magisk stemning, selv uten snø.
  8. Julekonsert🎼Det er så herlig å gå på konsert på denne tiden. Maria Mena var utsolgt før jeg fikk sukk for meg, men du skal kanskje på noe annet? Ellers er Nøtteknekkeren, Snøfall og Snekker Andersen alle på ønskelisten, selv om det begynner å bli utsolgt nå.
  9. Roe ned🙏 Husk å senke skuldrene og ta tid til deg selv midt oppi det hele. Desember går fort og det er lett at de mange ekstra oppgavene blir mas. Tenk heller på hvordan du kan glede andre og deg selv. Kjøp en kaffe til en ukjent eller en god venninne, ta deg tid til å møtes kjapt eller gled noen som har det tøft med en liten overraskelse.
  10. Unn deg noe godt🤩Det er lett å miste synet på alt man har gjort og oppnåd men det er viktig å feire suksess. Om det er å trene eller ta et langt bad, så unn deg det uten dårlig samvittighet. Eller å nyte en kaffe og perpperkakene. Du fortjener det❤️ Nyt resten av desember!