The Ultimate Red Carpet Treatment

Silje Pedersen, mars 24, 2016 2:43 pm // ,

IMG_9659 (1)

Jeg er den type person som ønsker kjappe resultater, egentlig uansett hva det gjelder. Mannen min spøker ofte med at jeg er født utålmodig, og det er nok litt sant. Borte er uansett den tiden da man hadde mange timer til å ta avslappende ansiktsmasker og massasje. Det var muligens mer en 90-talls eller tidlig 2000-talls trend.

Nå handler det mer om å se gode resultater. Som småbarnsmamma er det ekstra viktig at ting går fort, det skal gjerne være avslappende, men skal jeg unne meg noe spesielt må det også gi effekt.

De siste ukene har huden (og jeg) føltes ganske sliten og gusten, noe som er ganske normalt etter en lang vinter med mye variasjon i inne og uteklima. I tillegg har jeg hatt litt problemer med pigmentflekker etter turen til LA, selv om jeg alltid er superforsiktig og bruker solfaktor 50.

Så da jeg fikk mulighet under et presseevent til å teste den nye behandlingen The Ultimate Red Carpet Treatment fra ZO Skin Health før påske, så var jeg ikke vond å be. Jeg følte at huden sårt trengte en liten pick me up. Jeg har tidligere brukt produktene fra ZO Skin Health med veldig bra resultat, så jeg hadde ganske store forventninger til selve behandlingen.

IMG_3158

Behandlingen kombinerer både AHA-syrer for å øke cellefornyelse, fuktgivende og stimulerende hudbehandling for jevnere hud og glød. Resultatet ble veldig bra. Huden føltes stram, glatt, jevnere og jeg fikk en veldig flott glød. Om du følger meg på Snapchat: silje-pedersen, så fikk du sikkert med deg hvor fin huden så ut rett etterpå. Til og med mannen kommenterte huden min og det skjer nesten aldri.

Dagene etterpå var det også flere andre som kommenterte gløden da jeg var på en fotoshoot (bildet øverst). Til og med nå en uke etter behandlingen, så synes jeg fremdeles at jeg ser forskjell på huden. Perfekt for en spesiell anledning eller om du bare vil unne deg noe ekstra i hverdagen. Superfornøyd med litt ny glød til påske og våren!

Øverste foto: Line Langmo