Takk for følget

Takk for følget

CA62A11A-5FA1-4685-AB40-C5E1204D8C2B

De siste dagene av året gjør meg alltid nostalgisk. Tenk et helt nytt åt har travet forbi og nå står vi på trappene til et nytt år igjen. Det har på mange måter vært et flott år. 2018 har for meg vært et veldig bra år å se tilbake på karrieremessig. Mange spennende utfordringer og morsomme samarbeid med flotte sammarbeidspartnere. Det er jeg takknemlig for.

 

FE0766FF-CDC4-4CA6-9635-FF594556B72E

På det personlige planet har livet vært litt mer ufordrende… I år har jeg opplevd mange bølgedaler på godt og vondt. Noen ganger har det vært så tøft å stå i at jeg ikke har klart å være tilstede her inne. Men så har jeg også lært meg selv det at det heller ikke er noen krise. Jeg vil dele, men deler når jeg er klar for det, på egne premisser. Det tror jeg de fleste skjønner❤️

B6882C89-BB43-486B-8BC6-AA238575C7C4 

I år ble det litt mindre reiser enn tidligere. For meg var dette helt riktig. 2018 har jeg prioritert familien høyere og tatt valg utifra ønsker om å være mest mulig sammen. Ofte tror jeg at sykdom, helse og andre ting vi tar for gitt og som plutselig dukker opp for oss til å se livet på en annen måte. For meg har mye handlet om å snu tunge tanker til noe positivt.

Det å se en drøm og ønske forsvinne litt for litt, er tøft. Det gjør noe med deg som menneske og jeg kan bare snakke for meg selv, men det har forandret meg. Jeg merker det har forandret noe dypt inne i meg, selv om jeg i bunn og grunn er den samme💫

bIMG_4747   

Jeg har alltid vært optimistisk og det kommer jeg alltid til å være. Har jeg en dårlig dag, så prøver jeg å snu det til det bedre, eller tenke at i morgen blir det bedre. Det å ha dårlige dager er noe vi må tillate oss selv, men vi må ikke synke ned i altoppslukende negative og deprimerende tanker. For meg vet jeg i alle fall at det ikke kommer noe særlig ut av det.

13-08-2018-20-00-08  

Familie og balanse. To ord som jeg setter høyt oppe for 2019.

IMG_0979   

Familie er aller vitigst for meg. Den tiden vi har sammen er så verdifull og Ella Victoria er inne i en alder der hun suger til seg alt av lærdom, ord og fakter. Hun danser og gleder seg over livet. Det å se henne ha like stor lidenskap til dansen som meg får meg alltid i godt humør og det ender med at vi danser mye her hjemme, både til Frost og Ballerina.

I mars begynner et helt nytt kapittel for oss. Da blir vi huseiere og alle tre gleder seg veldig. Før det skal det ryddes og sjaues. Vi skal også planlegge nytt kjøkken, tegne walk-in closet og alt annet som hører med til oppussing. Ting vi aldri har gjort før, men som vi allerede har begynt såvidt på. Det blir en spennende reise som jeg gleder meg til å dele med dere✨

IMG_7909 

Balanse. Det er noe jeg skal bli flinkere til å det nye året. Det er så mange krav i hverdagen at jeg og du som menneske må sette grenser og tenke nøye over hva som gir oss glede og overskudd, ikke bare tro at vi kan klarer alt uansett. Det å gå på en smell tjener ingen. Jeg har allerede begynt å ta tak denne romjulen, trening vil være essentielt for meg i 2019. For at jeg skal klare krav og utfordringer så må jeg prioritere helse, både fysisk og mental. Hvorfor er dette så vanskelig å innse?

Gucci_4  

Livets lyse side. Selv om jeg går inn i det nye året med en del uavsluttede tanker, mål og drømmer, så velger jeg å fokusere på det jeg har klart i år. Det er mye og jeg er stolt av det jeg har klart. Og ofte er det lett å glemme alt det vi faktisk får til og heller fokusere på alt vi mener vi burde fått til.

Silje Pedersen_6  

Det er aldri for sent å følge drømmene sine, det er jeg overbevist om. Drømmer og ambisjoner forandrer seg, akkurat som vi forandrer oss. Akkurat som vi blir eldre og innser at det vi brydde oss om før, ikke lenger holder like stor verdi som tidligere.

Det å leve her og nå er viktig og kanskje en av de største utfordringene for de fleste?

Kjære leser, jeg ønsker deg alt godt for 2019💥🎉

Takk for at akkurat du følger med på min reise, det betyr uendelig mye for meg💫

Klem fra Silje

5T3A5551    

 

Silje Pedersen

8 thoughts on “Takk for følget

  1. Såå skjønt og ærlig innlegg. Gleder meg til å følge deg inn i det nye året. Godt nyttår!

  2. Godt nytt år Silje! Du er så fin i grønt! Hvor er den grønne jakken fra? Alt godt ønskes deg for det nye året!

  3. Godt nytt år Silje!
    Dette var veldig godt skrevet om livet som “tar tak”på godt og vondt.
    Håper flere drømmer går i oppfyllelse i 2019😊

  4. Takk for ettertanker og gode ord for det nye året🙏🏽✨ Ser frem til å følge deg på vegen videre! Godt og magisk 2019💫.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *