Ta vare på favorittplaggene dine

Ta vare på favorittplaggene dine

IMG_3110b

Annonse

Det å ta vare på klærne sine er viktig for meg. Ofte legger man veldig mye penger i basistøy eller unner seg noe spesielt og da er det også ekstra viktig at de varer desto lenger. Jeg pensjonerte strykejernet mitt for lenge siden og har vært fan av steamer i mange år. En steamer gjør så mye mer for deg og klærne dine enn et gammelt strykejern. Så da Philips lurte på om jeg ville teste deres steamer, var jeg ikke vond å be. Som stylist har jeg alltid behov for at klærne ser bra ut og jeg har ofte med meg en liten håndholdt variant på oppdrag.

Philips steamer fjerner skrukker og frisker opp alt fra ull og kasjmir til blonder og silke. Den varme dampen gjenoppretter fibrene i tekstilene, slik at plaggene får tilbake sin opprinnelige form og kjennes ut som nye.

7583914640__MG_0089b

I tillegg til at skrukkene forsvinner dør bakteriene av den varme dampen, slik at ubehagelig lukt forsvinner – perfekt når du vil friske opp favorittantrekket ditt!

Det beste med en steamer er at du slipper strykebrett, det er så utrolig deilig å ikke måtte tenke på å dra det ut hver gang du skal holde på. Og du holder bare steameren lett over plagget, så forsvinner alle skrukker og rynker.

IMG_3109b

Du kan faktisk stryke alt fra silke og blonder til kashmir. Jeg steamer den hvite skjorten til Hundreårsdrakten min og naboen låner den ofte til sine bunadskjorter. Du forlenger også levetiden på plaggene dine ettersom dampen gjenoppretter fibrene i tekstilene og gjør at tøyet bevarer den nye og gode følelsen lenger. Dermed slipper du også å vaske like ofte, noe som igjen er bra for miljøet.

Som stylist har jeg testet mange steamere, men noe av det jeg liker aller best med Philips steamer er at den har ulike innstillinger til ulike tekstiler. I tillegg har den har et styleboard som underlag når du damper, noe som gjør jobben mye enklere. Den har også en ekstra stor vanntank som holder lenge, enkel avkalkningsfunksjon og en justerbar og sammenleggbar stang med henger. Du kan lett sette den i et hjørne når den ikke er i bruk.

7516813856__MG_9859b

Om dere ikke har en i hus allerede, så anbefaler jeg absolutt en Philips steamer som gave til jul. Jeg hadde blitt veldig glad for å finne en slik under juletreet!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *