Syv ting jeg gleder meg til i mai

Syv ting jeg gleder meg til i mai

Jeg elsker våren. De siste dagene har det vært helt fantastisk med både trilleturer og kos her hjemme. På tross av situasjonen vi alle opplever, føler jeg at vi har fine dager sammen i permisjonen. Disse dagene kommer aldri tilbake og jeg tar bare en dag av gangen.

Emilie Iselin er nå 8 uker og har begynt å smile, det er stas!

Det har vært veldig stille her inne og med god grunn. Det å fullamme er ingen spøk og det er mye nattevåk. Man kan føle seg litt på utsiden av seg selv, tom og sliten. Jeg synes det er helt fantastisk at det er andre gangen jeg får det til, men det sliter veldig på overskuddet å være manko på søvn 24/7. Jeg har hatt dager da jeg føler meg som en zoombie og ikke får gjort noe som helst. Det er vel derfor de kaller det ammetåke?

Med Ella Victoria kunne jeg jo bare sove når hun sov, men det har jo ikke vært tilfelle nå. Ella Victoria begynte i barnehagen for en uke siden og det merker jeg er godt for alle. Klart jeg var litt bekymret, som sikkert de fleste andre, men jeg så hvor godt det var for henne å komme tilbake. Savnet har vært stort!

Det var noen dager hvor jeg faktisk bare vurderte å slutte å blogge. Jeg satt meg ned for å skrive, men det kom ingenting. Nå føler jeg meg mye bedre og gleder meg til å dele masse spennende med dere fremover. Sånn er livet av og til tror jeg, man kan ikke klare alt.

Selv om situasjonen er som den er, så synes jeg det er mye å glede seg til. Her kommer min liste for mai:)

yMG_3036

1. 17. Mai! Hurra, nå kan vi i alle fall samles de aller nærmeste med 1 meters avstand. Satser på godvær, så vi kan være mest mulig ute.

2. Vi jobber på spreng med hagen og uteområdet, så mye som vi har lyst til å gjøre, blant annet lage plattinger og ulike soner i hagen. Gleder meg til å dele mer!

3, Frisørtime. Halleluja! Flere som gleder seg til dette? Jeg har time på mandag, det skal bli helt fantastisk.

1DE0E1C4-1AE1-4630-8832-957BAE9155F1

4. Trening og trilleturer. Jeg har endelig kommet i gang med trening igjen og det er fantastisk. Trener online på Corebalance.no, anbefales!

5. Blomstrende mai. Både Rododendroen og Magnoliaen vår blomstrer og det er så vakkert. Jeg nyter morgenkaffen på verandaen og bare nyter synet av de flotte blomstene.

6. Planlegge sommergarderoben. Vi skal lite, men klart jeg skal ha noen fine sommerkjoler. Dessutten passer ikke alt det jeg har nå etter fødsel og det tipper jeg ikke det gjør før om en god stund.

7. Norgesferie? Vi vurderer en uke langs sjøen om mulig. Håper på en tur til Tjøme og Støtvig. Kom gjerne med gode forslag om du har noen?

8. Peoner! Nå er det sesong for min favorittblomst over alle!

God helg!

_MG_2364 2

Silje Pedersen

5 thoughts on “Syv ting jeg gleder meg til i mai

 1. Hei! Fint bilde av deg og dine jenter på 17.mai.
  Lurer på om du har noen tips om ammeklær?

  Hilsen fra en nybakt mamma:-)

  1. Tusen takk! Ammeklær ja, synes det selv er vanskelig, men noen tips: Fra H&M bestilte jeg et par t-skjorter som er ganske fine med polkadots etc. Singletter til å ha under omslagskjoler og litt fine ammebher-feks fra Kappahl og Lindex. T-skjorter med dyp v og ammebh fungerer fint synes jeg. Omslagskjoler er gull, de kommer jeg til å bo i sommer, rett og slett fordi det er enkelt og fint. Knytetopper er også smart:) Hjalp det litt? Hilsen Silje

 2. Tusen takk!
  Singlet under under omslagskjole er et meget godt forslag!
  Selv har jeg kjøpt nå to ammekjoler fra Boobs. Veldig fine, anbefales!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *