Syv ting jeg gleder meg i januar

Syv ting jeg gleder meg i januar

2380B023-A250-4D98-9764-7EECBAA8234F

Denne kommer vel lovlig sent, men jeg tenkte uansett at det var greit å ha den med. Denne uken blir det jeg gleder meg til i januar og fredagstipset i ett. Det har vært en litt tung uke og jeg finner det hjelper å ha gode ting til å se frem til.

 

Reletable med Elle De Generes. Ok, jeg er faktisk ikke så glad i stand up, men Ellen De Generes tar opp mange tanker og problemstillinger som jeg kjenner meg godt igjen i. Tanker om å ikke være bra nok, ikke strekke til og nesten gi opp fordi folk ikke har troen på deg. Så om du har det litt kjipt og vil le litt, så synes jeg du skal skru på denne på Netflix ikveld. Må blir fredagstipset!

Booke en reise. Januar er ofte så tung for mange og det å ha noe å se frem til er faktisk veldig godt for selvfølelse og motivasjon. Book en tur og spar et kult bilde som screensaver på mac eller data så du kan minne deg selv på den når ting kjennes kjipt. Barcelona, Paris eller London denne våren? Høres ikke feil ut!

Time to detox og declutter. Her sitter jeg selv i halvriver meg selv i håret….Dette er noe jeg må starte på nå i januar for at vi skal klare å komme i mål til vi skal flytte i mars. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte, men må bare komme i gang. Jeg tenker å starte med garderoben og bodene og dele alt i tre hauger. En beholde, en kanskje og en gi bort. Dette pleier å fungere bra.

IMG_3337b

Disney on Ice. Ja, faktisk! Tenker å få med meg en venninne og hennes datter og Ella Victoria på dette. Tror faktisk det kan være litt magisk nå i januar. Også må vi få på oss skøyter selv her hjemme. Ser at det er tilbud på skøyter nå, så skal slå til.

Trening. Ja, det er faktisk noe å se frem til. Jeg elsker å trene, når jeg kommer inn i en fast rutine. Jeg vet jo at det gir meg overskudd.

Prøve Dermapen. Dermapen skal reduserer rynker, linjer, gir en fastere, yngre og bedre hudtilstand. Dermapen er en form for avansert microneedling med god effekt på hudens kollagenproduksjon. Har dere prøvd det? Føler huden min trenger en ekstra boost nå i januar og siden jeg ikke er fan av Botox, tenker jeg å prøve dette.

Blomsterbukett. I dag er det fredag og jeg skal unne meg en stor og fargerik blomsterbukett som skal holde meg med selskap hele helgen og neste uke.

Hva ser du frem til i januar? Nyter solen litt ekstra i dag:) God helg!

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Syv ting jeg gleder meg i januar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *