Syv flettetrender du må prøve

Silje Pedersen, september 19, 2016 5:37 am //

_mg_2564

Det er ikke alltid jeg har lyst til å gå med håret løst eller i hestehale og da er det jo ekstra fint at en av høstens største trender er fletter i mange forskjellige varianter. Jeg har aldri sett på meg selv som en fletteperson, men etter å ha fått denne fletten under Oslo Runway for et par uker siden, har jeg bestemt at jeg må prøve flere varianter. Jeg fant disse syv variantene som jeg synes er veldig fine, de kan brukes til jobb eller fest. Et tips fra meg er å flette på dag to eller tre etter vask og bruk gjerne litt tørrshampo eller texture først om du vil ha en rufsete stil.

Et annet tips er å dra litt i flettene etter du er ferdig, så stilen ikke blir så stram og flatt. Det er ikke like enkelt å få til akkurat denne fletten her alene, men det finnes flere braid bars i byen som fletter på bestilling og det koster ikke all verden. Verdt å prøve om du skal noe spesielt!

_mg_2560