Svipptur til London

Svipptur til London

Julepyntet, masse folk, trengsel du ikke tror er mulig, men også himmelsk førjulsstemning i form av myk hotellseng og Afternoon Tea. Jeg befinner meg i London for en spennende lansering og intervjuer, men håpet er også å få inn litt juleshopping og hygge mellom slagene. To av mine favoritter, Kurt Geiger og Selfridges ligger nemlig farlig nær hotellet. I tillegg håper jeg på en tur innom Topshop og River Island, men rekker nok dessverre ingen vintageshopping denne gangen. Hva er ditt beste London-tips?

 

Silje Pedersen

3 thoughts on “Svipptur til London

  1. Oooohhh, skulle gjerne likt å være farlig nær Selfridges akkurat nå. 🙂 Uniqlo har mye fint basic-tøy i kjempegod kvalitet (bl.a. kasjmir) til en overraskende billig penge. Banana Republic er en favoritt i USA, og eneste butikk i Europa ligger i Regent Street. Og GAP har fantastiske lounge-klær, jeg har fortsatt en jogge/kosebukse derfra som jeg kjøpte da jeg bodde i London for 6 år siden! Den er (nesten) like fin, og den har vært mye brukt. 🙂 God shopping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *