Striper på striper

Silje Pedersen, april 6, 2017 9:31 am // ,

IMG_8738

Striper på striper er en stor trend denne våren og det er mange måter å gjøre denne trenden til sin egen. Ofte er det kun små detaljer som gjør susen. En klokke eller en veske kan være det som skal til for å få det til å bli ekstra lekkert! Denne klokken fra Gucci er et riktig statementpiece, og jeg elsker kombinasjonen av stripene og fargene. Spesielt siden jeg bruker mye rosa, så bryter den opp litt med Gucci sine tradisjonelle røde og grønne farger. Da blir ikke stilen så sukkersøt. Jeg liker også at det er litt størrelse på selve klokken, det er få ganger jeg bruker veldig små klokker. For meg er det en god del av antrekket.

I går var det Trondheim og i dag setter jeg kursen mot Stavanger! Vi sees hos KappAhl hos Kilden shopping kl 1730, gleder meg! 25 % på hele kjøpet og du kan være med i en konkurranse om et gavekort på 2000 kr ved å ta bilde av din favoritt og tagge det med #kappahl og #minfavoritt Følg meg gjerne på Snpachat: silje-pedersen og Instastories for litt mer bilder i kulissene.