Strikk og tyll på en onsdag

Silje Pedersen, januar 20, 2016 10:30 am //

IMG_5933

Selv om jeg fikk M i tegning, form og farge, så har aldri strikking vært min sterke side. Tror jeg må skylde på min utålmodige side, jeg er en sånn person som ofte begynner på neste prosjekt før det første er ferdig. Men heldig for meg og vår lille prinsesse, så har jeg de mest fantastiske lesere og venner som sender oss de flotteste gaver. Jeg blir helt rørt av alle de fine plaggene som vi har fått til Ella Victoria, og skulle som sagt ønske jeg kunne strikke selv.

Det er noe helt spesielt med så gjennomført håndarbeid, det ligger så mye kjærlighet og omtanke i slike unike plagg. Men det er jo det som er så bra med strikking, det er aldri for sent å begynne. Min venninne Line strikker også de fineste genserne som jeg gjerne skulle hatt selv, så kanskje tiden er inne for å starte. Her i huset så synes vi det er helt innafor med tyll og strikk på en onsdag, spesielt når det ikke går an å gå ut av døren med prinsessen på grunn av de høye minusgradende.

Tusen takk til Natalia og Solveig for disse nydelige strikkejakkene!

IMG_5906