Stor guide: Alt du lurer på om Chanel-veskene

Stor guide: Alt du lurer på om Chanel-veskene

Alt du vil vite om de klassiske Chanel-veskene! Hvilke modeller er verdt pengene og hvorfor? Hva er våre favoritter? Av alle innlegg på bloggen, så er det et par som stikker seg ut som mest leste. Det er blant annet en stor Chanel-guide jeg la ut for et par år tilbake.

Det går heller ikke en dag uten spørsmål om Chanel, hvilken veske jeg synes man bør velge, pris og hvorfor, så derfor tenkte jeg at det var på tide å lage en video om dette emnet. I studio har jeg invitert med meg min gode venninne Åsa Formark som eier Velouria Vintage og vi snakker løst om alt rundt veskene, morsomme reiser til New York, pris og hvordan du kan sjekke om vesken faktisk er ekte om du skal kjøpe brukt eller vintage.

Jeg sier fra at dette blir reklame for en venninne, siden jeg intervjuer Åsa, men gjør oppmerksom på at jeg selv betaler for produksjon. Åsa stilte opp som min gjest. Denne videoen lagde vi på etterspørsel fra dere:) Håper dere tar tiden til å se igjennom, gleder meg til å høre hva dere synes!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Stor guide: Alt du lurer på om Chanel-veskene

  1. Dette var helt topp, takk for gode tips!
    Har selv to Chanel vesker som jeg er så glad i. Og det er sant som dere sier, det blir ikke impulskjøp av billige vesker når man har begynt med dyre vesker.

    1. Hei Elisabeth, så hyggelig å høre:) Det sitter litt lengre inne å bruke penger på småkjøp når man kjøper noe man virkelig har lyst på:) Ha en fin onsdag videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *