Start dagen med et smil

Silje Pedersen, september 25, 2015 5:05 am // ,

IMG_8614 (1)

Endelig fredag! Det har vært en lang og tøff uke med reising, svært lite søvn og en urolig baby. Denne uken har egentlig ingenting gått etter planen, inkludert et migreneanfall i London som nesten ødela hele turen. Så nå gleder jeg meg veldig til å lade batteriene, slikke litt sol i hagen om været tillater og kanskje unne meg en spabehandling. Jeg skal være raus med meg selv og tillate å kjenne på følelsen om at selv om ikke alt ikke alltid går helt etter planen, så er det også helt ok. Livet er ikke et glansbilde, både opp og nedturer hører med. Men, jeg er har stor tro på å starte dagen med et smil! Jeg synes et smil alltid hjelper å få opp humøret, og det fineste er selvfølgelig når datteren min smiler til meg. Da glemmer jeg egentlig det aller meste. God helg!