Spe på med vårfarger

Silje Pedersen, februar 5, 2018 10:18 am //

IMG_6350b

Noen flere enn meg som egentlig er litt ferdig med vinteren, snø og is? Jeg er så klar for vår! Selv om det alle snakker om nå er alle minusgradene (brrr) og kulden, så betyr ikke det at du kan få inn litt vårfølelse i garderoben din med fine farger.

IMG_6351b

Det var relativt kaldt i København også, men det var i alle fall bare gater uten snø Noe av det værste jeg vet med vinteren er sånn det er akkurat nå, masse is i gatene og superglatt. Føler meg som en gammel dame når jeg skal ut å gå, selv med gode sko og brodder (ja, jeg bruker det når det trengs).

IMG_6349b

Gult og blått gir meg en dose med litt vårlig følelse og er en enkel måte å føle seg litt mer fresh på. Gul kan være en litt vanskelig farge og personlig er jeg ikke glad i påskegult, det må heller helle mer mot pastellnyanse. Ønsker dere en liten trendrapport fra København eller er det noen andre ønsker dere måtte ha? Legg gjerne igjen en kommentar. Jeg skal også til Stockholm denne uken, så bare å komme med forslag til meg om dere ønsker noe spesielt.

Og dere, en liten tanke. I disse dager er det mye som skjer på sosiale medier og Instagram. Det meste oppleves helt sikkert som rosenrødt og herlig. Det er lett å bli dratt med på tanken om at «hvis bare» eller «sånn skulle jeg ønske at» , «det må jeg også være med på» osv. Men husk at du er bra nok akkurat som du er. Slutt å sammenligne deg med de på Instagram eller rundt deg, det kommer det ikke noe godt ut av, tro du meg. Bruk heller fokuset ditt på å være den beste utgaven av deg selv og husk å legge ned telefonen. Livet skjer nemlig ikke på mobilen eller macen. Ha en fin mandag!