Spar verdifull tid på morgenen

Silje Pedersen, februar 22, 2017 8:00 am //
IMG_2751

En tøff skinnjakke kan brukes året rundt.

God morgen!

Det er selvsagt mulig, men krever litt forberedelser. Vi har alle vært der, stående tiltaksløs foran garderobeskapet om morgenen og vurdere om du kan komme unna med å ta på deg det samme som dagen før eller dagen før der. Inspirasjonen er lik null og du rett og slett bare orker ikke å være kreativ.

Hvor jeg skulle ønske at jeg var en slik person som planla alle antrekkene mine kvelden før! Men det er jeg altså ikke. Når minsten er i seng, er det siste jeg ønsker meg å bruke tid på å sette sammen et antrekk til dagen etter. Uansett om det tar 5 eller 10 minutter. Nei, da vil jeg heller bruke den tiden på å trene, være sammen med mannen min, venner eller slappe av på sofaen.

Silje Pedersen (8 of 36)

En sommerkjole kan brukes hele året med strømpebukser og høye støvletter.

Allikevel har jeg selvsagt et par triks opp i ermene for å spare tid om morgenen. Det første er at jeg faktisk aldri starter tomhendt. Jeg har en plan og den starter mentalt mens jeg sminker meg. Jeg velger meg en ting som jeg har lyst til å ha på meg og tar det derfra. Enten det er en jeans, skjørt, belte eller annet. Dette gjør ting så mye lettere. Har du kjøpt en ny t-skjorte du vil bruke? Kanskje skal du bruke den med blazer og jeans? Eller til en bomberjakke og skjørt?

En annen ting jeg har lært meg, er å ha mentalt (du kan også ha bilder) liggende rundt 10-15 antrekk som fungerer til enhver tid. Dette er til de dagene du forsover deg, totalt mangler energi og inspirasjon, men selvsagt har lyst til å føle deg bra.

Ha bilder eller en collage av inspirende antrekk hengende på en vegg som du bytter ut jevnlig. Du kan også ha en mappe på Iphonen som gjør samme nytten. Sjekk den om du trenger inspirasjon. Ofte skal det ikke mer til en et skjerf, en brosje, veske eller et belte for å at antrekket blir mer spennende og anderledes.

IMG_6325

En røff skinnjakke og lue holder deg varm og stilig.

Ta høyde for været. Regner det, sparer jeg faktisk en del av de aller fineste tingene mine til en annen dag. Snø og slaps kan blant annet sette flekker på tynt stoff og fine lange kåper. Pøsregner det, så er gummistøvler og regnfrakk tingen. Så bytter jeg heller til noe fint om jeg skal være inne på jobb en hel dag når jeg er fremme. Er det mange minusgrader går konfort foran frysing, men jeg har alltid et par store vinterjakker som holder meg varm og fin i garderoben.

Voila! Håper du fikk litt inspirasjon til hva du skal velge neste gang dette dilemmaet kommer opp. Følg meg gjerne på Snapchat: silje-pedersen og Instagram @motesilje, i dag skal jeg være med på mange spennende ting!