Sommerstilen som funker til alt

Silje Pedersen, juni 20, 2016 8:01 am // ,

DSC_3714

Det er kjempedeilig å kunne gå i flagrende og lette sommerkjoler nå som dagene er såpass varme, men ikke alle er så heldige å ha en jobb der man kan bruke akkurat det man ønsker på arbeidsplassen. Vanligvis er det satte kotymer og regler som gjelder, men min erfaring er at disse ofte kan tøyes litt i sommermånedene.

DSC_3775

Bruker du foreksempel mye svart og mørkeblått, kan disse fint byttes ut med innslag av sommerpasteller. Må du bruke mørk dress, eller blazer og skjørt, kan du ha innslag av duse sommerfarger eller blomstermønster på bluse eller topp. Tette sko kan ofte byttes ut med et par lekre sandaler, og en lys veske gjør stilen kjapt mer sommerlig.

DSC_3788

Selv har jeg ingen satte regler å forholde meg til, men tenker alltid igjennom antrekket før jeg skal i kundemøter. Hvite culotter hadde jeg aldri trodd jeg skulle falle for, men disse er både elegante og luftige. Akkurat passe i lengden til at de passer til det meste. Med en blazer og en topp kan disse enkelt brukes til kontorjobben. Trikset er å tenke litt utenfor de satte reglene og la seg inspirere av sommerpaletten. Rosa, hvitt og grått er alltid en sikker vinner hos meg. Ha en herlig jobbuke!

DSC_3720

//Culotter fra MQ i Grensen, sponset//Topp Stine Goya Sponset//Solbriller Chanel//Veske Leo Wulff//Sandaler Stockholm Design Group/Eurosko//

DSC_3699

Foto: Frøydis Geithus