Sommerens lille hvite

Silje Pedersen, mars 20, 2016 11:10 am // ,

V5C11379

Det er så mange som har spurt meg om denne hvite kjolen de siste årene. Det var et kupp fra H&M Concious Collection en gang i tiden og den kunne absolutt ha vært brukt som brudekjole.

1156_108_sRGB_300

7. april kommer H&M med en ny kolleksjon frontet av den kule dama og mamma Julia Restoin Roitfeld (følg henne på Instagram) og her er det spesielt to kjoler som fanget blikket mitt. Om du skal stå bohemsk brud eller bare ønsker en enkel men lekker og elegant kjole til sommerens mange fester, så er begge disse en mulighet. Siden jeg allerede har en lang variant (og er godt gift) går jeg nok for den korte, det blir sommerens lille hvite for meg.

1156_101_sRGB_300

Og du, skal du til Paris i løpet av våren eller høsten, så må du ta turen innom denne moteutstillingen. Her er er det nok mye bra inspirasjon å hente.

Foto: Stockholm Streetstyle og H&M