Sommerens fineste skjørt

Sommerens fineste skjørt

30-05-2018-07-25-36

Jeg elsker sånne plagg som kan brukes til både hverdags og fest. Spesielt viktig er dette på sommeren, da du ofte går rett fra jobb til morsomme anledninger.

0-05-2018-07-24-49

Noen plagg er det verdt å legge litt mer penger på og dette skjørtet er ett av de. Et enkelt linskjørt med kule detaljer, både knapper og knyting gjør det hakket anderledes. Jeg liker også at det er i lin en annen sommerfavoritt. Jobber du på et kontor med dresskode er dette et fint alternativ. Skjørtet er elegant og stilfult og lengden er akkurat passe.

30-05-2018-07-23-51

Dette så jeg på min venninne Line Kirkhus som er en mester på den minimalistiske stilen og ble umiddelbart inspirert til egen garderobe. Skjørtet finnes i flere farger og kommer fra norske Fall Winter Spring Summer. Beklager litt dårlige oppdateringer de siste dagene, jeg har hatt fult opp med mye jobb og sykdom på hjemmefronten. Men nå er jeg tilbake! Ønsker dere alle en nydelig onsdag!

30-05-2018-07-23-23

Antrekk: Skjørt fra Fall Winter Spring Summer//T-skjorte fra KappAhl//Pumps fra Zara//Sobriller YSL/Synsam sponset//

Silje Pedersen

10 thoughts on “Sommerens fineste skjørt

  1. Hei Silje! Jeg synes også at dette er sommerens fineste skjørt! Og forelsket meg helt i det etter at jeg så det på Instagramkontoen din. Så nå må jeg nesten bare klikke det hjem 😉 Jeg bare lurte på om du kunne si noe om hvordan det er i størrelsen? Jeg er vanligvis en str. 38 og har klær fra FWSS i både S og M – men ingen skjørt. Så derfor er jeg litt usikker. Ha en fortsatt fin sommer! Hilsen Lisa

    1. Elsker det selv! Jeg har S. Jeg er 36/38 i underdeler og denne sitter som støpt, men er ingen stretch. Sotter godt, men ikke ubehagelig. Så kanskje medium? De hsr det i eb del butikker også og tror det kommer på salg nå-alle setter jo i gang salg. Så sjekk litt rundt! God helg😘

  2. Tusen takk for hjelpen! Veldig hyggelig av deg! Da prøver jeg skjørtet i medium og krysser fingrene for et slagskupp! Takk for tips der også 😄 God helg til deg! 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *