Sofistikerte dressbukser

Silje Pedersen, januar 6, 2016 5:31 am //

2015_12_10_MoteSilje1-40-Edit

Jeg er uten tvil en jeansjente, men blir veldig glad når jeg finner litt finere bukse alternativer. Det er jo ikke alltid at det passer å gå i jeans, og de rette dressbuksene kan gi en mer sofistikert stil. Dressbuksene har mange variasjonsmuligheter og den rette kan kjapt bli en stayer i garderoben din.

2015_12_10_MoteSilje1-32-Edit

Denne høsten har jeg uten tvil hatt en ting for grønne nyanser og disse buksene fant jeg hos Maison Scotch på Aker Brygge. Butikken har et supert utvalg for deg som ønsker klassiske plagg og god kvalitet. Damene som jobber der gir deg superservice og de har til og med en kaffebar der du (eller følget) får kaffe mellom slagene. Minner meg veldig om et par kule konseptbutikker i USA.

2015_12_10_MoteSilje1-41-Edit

Det å finne de perfekte dressbuksene er nesten alltid en utfordring. Enten synes jeg stoffet er for syntetisk, modellen rar eller at lengden er feil. Siden jeg ikke trenger en dress på jobb, blir disse heller til bruk til litt finere anledninger eller med strikk i hverdagen. Grønt er et bra alternativ til svart og jeg mikser gjerne ulike nyanser i et antrekk. Grønt og pudderrosa synes jeg er en lekker kombinasjon for våren.

2015_12_10_MoteSilje1-30-Edit

There is no doubt about it, I am a denim girl at heart. Skinny, flare, Boyfriend-you sign me up. But not all occasions call for denim, and it is great to have dressier alternatives. I do love a good pair of dressy pants and deep green is such a great alternative to black. What I love about these are the fit, the fabric, the ancle lenght and the color.

2015_12_10_MoteSilje1-37-Edit

//Pants sponsored from Maison Scotch //Handbag sponsored from Leo Wulff//Sweater Banana Republic//Scarf Forever 21//Pumps Valentino//

Photo: Felicia Lasala