Et smil betyr mer enn du tror

Silje Pedersen, mars 30, 2017 6:07 pm //

IMG_8389

Smil & selvtillitt

Jeg er det første til å innrømme det: Jeg er veldig glad i kaffe og te og dette setter dessverre sitt preg på tennene. Jeg har lenge vurdert å bleke tennene hos tannlegen, men synes det både er litt dyrt og tidkrevende. I vinter synes jeg tennene mine har blitt litt gulere og jeg må innrømme at jeg gjerne ville få fikset dette før sommeren. Løsningen ble Swiss Clinic sitt «Whitening System».

Smilet er noe av det første du ser og hvordan du føler deg når du smiler, har mye med selvtillitt å gjøre. Har man tannproblemer, så er det ikke like morsomt å vise smilet. Personlig så synes jeg at gule tenner og uren hud kan være tøft for selvtilliten, selv om jeg er godt voksen.

IMG_8388

Produktet er utviklet i Holland av tannleger og er en skånsom og effektiv behandling som du kan gjøre hjemme. Jeg hadde tidligere hørt om andre som hadde brukt Swiss Clinic med positivt resultat, så jeg var spent på utfallet. Bruksanvisningen er enkel, men pass på at du følger alle trinnene nøye.

IMG_8400

Bruk Swiss Clinic hjemme

Det viktigste er at du former tannskinnene dine oppe og nede, så du får rett passform til tennene dine. Dette er avgjørende for et bra resultat. Slik gjør du det: Du dypper skinnene i nesten kokende vann i 4-6 sekunder så den myker seg opp. Press deretter mot tennene, så den former seg. Når den har formet seg og du er fornøyd med passformen, «fryser» du den i iskaldt vann. Påfør en linje med blekegele midt i skinnen, men pass på å ikke bruke for mye. Geleen vil «gli» ut i skinnen når du setter den på tennene.

IMG_8383

Husk å pusse tennene før behandling. Jeg valgte kun å la skinnene sitte i 40 minutter og det var jeg veldig glad for, det ga veldig fint resultat. Anbefalingen er 40-60 minutter behandling.

Behandlingen er skånsom og effektiv, det eneste negative jeg opplevde et par dager i etterkant, var litt illinger i tennene. Dette har også skjedd meg tidligere, og er jo også en indikasjon på at det faktisk fungerer.

IMG_8385-1

Jeg var også forsiktig med rødvin og kaffe i de første dagene etter blekingen, så resultatet skal holde seg best mulig.

IMG_8386

Det står at man skal få resultater etter 3-7 dager, men hos meg ble tennene merkbart hvitere etter kun en runde. Det var veldig gøy at flere kommenterte det, uten at jeg hadde sagt noe som helst om at jeg hadde tatt behandling!

IMG_8390

For meg holder det nok å ta en behandling 1-2 ganger i året for å beholde resultatet hvitt og fint. I pakken følger det også med en fargeskala for tennene, så du kan se fremgangen din. Tennene skal holde seg hvite 1-2 år etter grundig behandling. Enkelt, effektivt og sikkert.

Rabattkode til deg

Har du også vurdert å bleke tennene før sommeren? Nå får alle mine lesere 200 kr rabatt på «Whitening System», så du betaler kun 480kr med rabattkoden SILJE200, om du har lyst til å teste ut Swiss Clinic.