Slik lykkes du med basisgarderoben

Silje Pedersen, september 22, 2017 2:52 pm //
DSC_3926

Ruter, sterke farger og en dunjakke holder på varmen i høst. Genser og jakke fra Days Like This, bukse fra Mango og pumps fra Eurosko x Celine Aagard.

Har du lyst til å bli med på en inspirerende og morsom kveld? Trenger du ny inspirasjon til garderoben din? Da håper jeg du melder deg på VIP-kveld torsdag 28. september! Les mer HER.

Basisplagg. Det kan høres kjedelig ut, men jeg tipper det opptar de fleste. Du vet den skinnjakken, strikkegenseren, buksen eller blazeren du alltid kan strekke deg etter når alt annet feiler? Det å velge seg ut de riktige basisplaggene handler mye om å finne ut hva som passer deg, din livssituasjon og selvsagt din stil.

Gode basisplagg og bærekraft henger sammen. Det å handle bærekraftig handler mye om at det du kjøper får en lang levetid i din garderobe. Da unngår vi bruk og kast mentaliteten. Slik er basisplagg en meget smart og lønnsom investering både for deg og miljøet.

Jeg har en skinnjakke som jeg har hatt i 5-6 år nå og den holder koken. Den kostet mye, men den er absolutt verdt kost per bruk. To blazere som jeg kjøpte for mange år siden fungerer alltid og blazerne står støtt i motebildet også denne høsten. Vil du ha inn litt trendelementer går du for fløyel eller ruter.

DSC_2915

Stylist Cornelia Brunasso og jeg gir deg tips til hvordan du får en god basisgarderobe med innslag av høsttrender. Lilla topp fra 2NDAY, blomstrete skjorte ByTimo, Blazer Hugo Boss/Carla.

Men hvordan finner man egentlig de skattene? Det er jo ikke alltid like enkelt å finne frem i butikkene, heller for et utrent øye å se hva som er av god kvalitet, hva som vil vare og det som ødelegges i første vask.

Vi ønsker å invitere deg med på en spennende VIP-kveld på Storo Storsenter der jeg og stylist og personal shopper Cornelia Brunasso viser frem og gir våre beste tips til innkjøp av basisgarderoben.

Torsdag 28.september invitere Storo Storsenter til bobler i glasset og italienske fristelser hos Mamma Pizza på Storo i 1.etasje. Håper du har lyst til å komme!

Det blir selvsagt også visning av mange av årets trender som du lett kan til få  inn i garderoben uten å gjøre bomkjøp og uten at det går på bekostning av din stil. Lett oppsummert så er det mye ruter, sterke farger, blazere og blomstermønster som er blant høstens trender. Det første jeg kjøper meg er alltid en kåpe og et par boots, det kommer du langt med.

Det blir loddtrekning av fine premier, utdeling av goodiebags og andre overraskelser!

 

DSC_2995

Rød kåpe fra Day Birger Et Mikkelsen, skjorte fra ByTimo, Blazer fra Hugo Boss/Carla, Jeans fra Carlings, solbriller Mango.

Sted: Mamma Pizza i 1. etg

Aldergrense: 18 år

Servering: Italienske fristelser og bobler i glasset

For å motta invitasjon til VIP-kveld må du være medlem av Storo Fordelsklubb. Er du ikke allerede medlem og vil ha invitasjon, meld deg inn i Storo Fordelsklubb ved å sende STORO til 2070 innen 23. september. Invitasjon til VIP-kveld blir sendt ut på sms mandag 25. september.

Håper vi sees!

Alle klær fra Storo Storsenter

DSC_3628

Rødt er sesongens hotteste farge. En dose med rødt liver opp en basisgarderobe på 1-2-3! Jakke fra Mango, bukser og t-skjorte 2NDAY, pumps fra Eurosko.

Foto: Michael Johnsen