Skjorte og semsket skinnskjørt

Silje Pedersen, april 1, 2016 6:20 am // , ,

83687851_o

Det er ingen hemmelighet, jeg bare elsker basisplaggene. Det er ofte hverdagsheltene som tar deg fra A til Å, uten å gjøre så mye ut av seg selv. De er superheltene som alltid kommer deg til unnsetning, uansett om du har en strålende eller dårlig dag. For mange er det svarte plagg som gjelder, men for meg handler det mer om plagg i god kvalitet og gjerne i farger.

Et semsket skinnskjørt kan være et slikt plagg, du kan bruke det både vinter så vel som vår og sommer.  Dette lekre skjørtet lånte jeg av Line i Paris da vi var der tidligere i våres og nå er jeg selv på jakt etter et lignende. Da det bar mot kveld i Paris under den fine turen, fikk jeg noen minutter til å nyte vårfølelsen i hotellvinduet, og du for en herlig følelse! Den skal jeg ta med meg inn i helgen og håper du gjør det samme.

Dette skjørtet er nesten enda finere. Men liker også dette som er lengre  Budsjettalternativ her.

Skjorte fra Jean Paul//Skjørt fra Selected Femme