Shop vårtrendene på salg

Shop vårtrendene på salg

salgs

Det er så deilig å se alle vårfargene som begynner å tikke inn i butikkene, men samtidig er det utrolig gøy å gjøre gode kupp på salg! Og gode salg, det er det flust av akkurat nå. Jeg synes det er noe spesielt ved å finne et plagg på salg som man vet at man får god bruk for. Er du smart så kan du også finne mange fine vårtrender på salg.

Vårens hotteste fargekombinasjon er lys gult og rosa. Kjempelekkert og skikkelig vårfresht. Det er også to farger som du kan lett kan kombinere med mye annet, som foreksempel lyseblått, denim, hvitt og orange.

Blomstermønster er en annen trend som fortsetter fra høst til våren. Det kommer både kjoler, sett, topper og jakker i blomstermønsteret.

Noe annet jeg alltid ser etter på salg er gode basisplagg. Blazer, skjorter, skinnjakke, undertøy og alt annet av basistøy som t-skjorter eller ull på denne tiden av året. Men husk at basisplagg kan bety forskjellig ting for ulike mennesker. Jeg har selv mye farger som jeg bruker som basis i min garderobe. Mens andre foretrekker svart og brunt, har jeg alltid vært veldig glad i rosa, beige og blått som basisfarger.

Også ser jeg alltid etter designerplagg, sko eller vesker. Ofte blir ting nedsatt med så mye som 70 % og da er det mulig å gjøre kupp uten å svi av for mye i lommeboken. Faktisk så gjorde jeg et kjempebra kupp i går som jeg gleder meg til å vise frem. Om du følger med på Instastories, så skal du få noen hint i løpet av dagen!

Gul bluse Blå skjorte Blazer Blomstrete skjørt Rosa genser Gul tapet Veske fra Balenciaga Ballerinasko 

Silje Pedersen

One thought on “Shop vårtrendene på salg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *