Sexy skulder

Silje Pedersen, september 5, 2015 6:06 pm // ,

IMG_7603

Jeg har alltid vært av den oppfatning at less is more, og kanskje spesielt når det gjelder å vise hud. Har jeg på korte skjørt, balanserer jeg stilen med med å dekke til overkroppen og lar beina være i fokus. Det er ikke nødvendig å vise masse på en gang, det kan være vel så sexy med en avkledd skulder eller en dyp utringning i ryggen.

Det glade 80-tallet er tilbake i motebildet denne høsten, men det er jammen ikke alle trendene som er like flatterende. Selv har jeg vært igjennom både skulderputer, blekede jeans og permanent (???) og har ingen planer om å gjenta noen av disse fallgruvene med det første.

Men en av de trendene jeg elsket den gangen og som alltid har hatt en plass i min garderobe, er gensere med en bar skulder. Har du litt solkysset glød igjen etter sommeren, er det ekstra lekkert å vise skulderen. Stilen er sofistikert og elegant og vel så flott som en dyp utringning. Jo flere år jeg får på baken, jo mer går det opp for meg at det jeg synes er sexy nå er noe helt annet enn det jeg synes det var i 20-årene (og takk for det). Spør du gutta, så er jeg sikker på at de også synes denne stilen er ganske så sexy (mannen min er i alle fall en av dem). Prøv stilen på neste kveld ute, date eller i hverdagen, jeg er ganske sikker på at du også lar deg forføre.

The off the shoulder trend might be my favorite 80s trend. Its the one that has survived through a lot of trends in my closet and one I find to be very sexy. Its very understated and elegant, but I love to show some skin withouth baring it all. Try it out for your next date, night out with the girls or just for the daytime. I am sure you will not be dissapointed.